Wistjij
Image default
Telefonie

Wist jij dit al over de iPhone 13 Pro?

Het is de tijd van het jaar waarin Apple zijn nieuwe vlaggenschip lanceert, en dit jaar krijgen we er vier: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De iPhone 13-serie wordt ook vergezeld door de Apple Watch 7. Net zoals we in de loop der jaren van Apple gewend zijn, brengt de iPhone 13-serie enkele kleine verbeteringen ten opzichte van de iPhone 12-serie. Een kleinere inkeping, grotere camerasensoren, een vloeiendere weergave en enkele verbeteringen onder de motorkap. De Pro-varianten zijn degenen die de meest opmerkelijke upgrades hebben ondergaan, dus laten we eens kijken wat de iPhone 13 Pro te bieden heeft!

Hoeveel kost de iPhone 13 Pro?

De iPhone 13 Pro is gelanceerd in verschillende regio’s over de hele wereld, waarbij de beschikbaarheid afhankelijk is van waar je je bevindt. In de VS en verschillende andere landen is de iPhone 13 Pro vanaf 17 september beschikbaar voor pre-order en vanaf 24 september te koop in de winkels. Afhankelijk van de gekozen capaciteit, is een iPhone 13 Pro met 128 GB voor €1.159 op te halen in de winkels. Voor een iPhone 13 Pro hoesje hoef je trouwens niet te wachten, want deze zijn al volop uit voorraad leverbaar bij Casimoda. Wil je dat jouw smartphone goed beschermd is? Koop dan op tijd een hoesje telefoon!

Welke iPhone 13 Pro kleur kies jij?

In tegenstelling tot de iPhone 13 en iPhone 13 mini, die verkrijgbaar zijn in vijf glanzende en trendy kleuren, heeft de achterkant van de iPhone 13 Pro getextureerd matglas. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren, namelijk grafiet, goud, zilver en Sierra Blue.

Dit moet je weten over het design

Bij de lancering van de iPhone 12, een jaar geleden, heeft Apple gekozen om terug te vallen op het vertrouwde ontwerp van de iPhone 5. We hebben het dan in het bijzonder over de vierkante randen. Dit geldt ook voor de iPhone 13 Pro. Wat vooral indruk maakt, is de displayweergave. Na jaren van Android-telefoons met schermen met een hoge verversingssnelheid, is Apple nu ook eindelijk toegetreden tot deze club. Verder heeft het iPhone 13 Pro toestel een LTPO-paneel dat verversingssnelheden van 10Hz tot 120Hz kan bereiken. Dit is vergelijkbaar met sommige Samsung toestellen, zoals de Galaxy S21 Ultra en de nieuwe Galaxy Z Fold 3. Het scherm is een OLED-paneel dat er levendig uitziet en wordt geleverd met de True-tone-technologie van Apple. Je kunt HDR-inhoud op het scherm bekijken met een piekhelderheid tot maar liefst 1200 nits!