Wistjij
Image default
Telefonie

Waarom voor goedkope sim only abonnementen kiezen?

Sim only, een telefoon abonnement of toch prepaid? Voor je mobiele telefoon heb je deze drie opties. De een kiest voor een losse simkaart met abonnement (sim only), de ander voor een simkaart zonder abonnement (prepaid) of telefoon met abonnement. Wanneer deze drie opties naast elkaar worden gezet, blijkt dat sim only veruit de goedkoopste keuze is. Maar, waarom is het eigenlijk verstandig om voor een goedkoop sim only abonnement te kiezen? En voor wie is het geschikt? Lees hier meer over goedkope sim only abonnementen en waarom hier nou zo vaak voor gekozen wordt.

Goedkope abonnementen

Er zijn veel redenen waarom men voor een goedkope sim only abonnement kiest. We houden het hierbij drie belangrijke punten:

 

  1. Besparen 

  2. Budget vrijmaken

  3. Bundels aanpassen

 

1. Besparen

Uiteraard, besparen is het doel. Degenen die op zoek zijn naar een goedkoop sim only abonnement, willen óf minder uitgeven dan dat ze nu doen, óf overstappen naar sim only en direct niet te veel uitgeven. Het feit dat je met een goedkoop sim only abonnement veel geld bespaart, is een belangrijke redenen om voor een dergelijk abonnement te kiezen.

2. Budget vrijmaken

Doordat er op sim only wordt bespaart, kan er budget vrij worden gemaakt voor andere dingen. Stel je voor, je telefoon werkt nog goed en je stapt over op sim only. Je kiest voor een abonnement van 10 euro per maand. Je telefoon abonnement kostte eerst 30 euro per maand. Je bespaart nu dus elke maand 20 euro! Dat is op jaarbasis 240 euro. Oftewel, je maakt met sim only een mooi budget vrij voor andere dingen!

 

3. Bundels aanpassen

Een ander voordeel van goedkope sim only abonnementen, is dat je je bundels bij de meeste providers makkelijk kunt aanpassen. Merk je dus dat je toch wat meer data nodig hebt? Dan kun je die er gewoon bij nemen voor de volgende maand. Hetzelfde geldt voor belminuten en sms’jes. Je hoeft je met sim only dus niet zorgen te maken dat je lang vastzit aan één specifieke bundel, zonder mogelijkheden om deze aan te passen.

Conclusie

Het is duidelijk dat er genoeg redenen zijn om voor voordelige & goedkope sim only abonnementen te kiezen, met als hoofdreden dat je geld bespaart. De een vindt het belangrijk om zo goedkoop mogelijk uit te komen, terwijl het voor de ander eigenlijk niet zo veel uitmaakt. Dit is voor iedereen een persoonlijke kwestie. Nu is het je echter wel duidelijk dat het zeker een goed idee is om goedkope abonnementen te overwegen!