Wistjij
Image default
Telefonie

iPhone reparaties Etten-Leur

iPhone reparaties Etten-Leur

Door de jaren heen zijn er steeds meer iPhones op de markt gekomen. Logisch dan ook dat er steeds van deze smartphones defect raken. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jouw kapotte iPhone te laten repareren door een gespecialiseerd bedrijf. Eén van de beste telefoon reparateurs in de regio van Etten-Leur is de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten iPhones en elk type schade aan jouw gsm.

Wat de Telefoon Reparatie Bus uniek maakt is dat je niet langer de deur uit hoeft met jouw kapotte telefoon. Je bezoekt de website, zoekt tussen de verschillende iPhone reparaties naar jouw schade geval en selecteert de juiste reparatie. Vervolg wordt er telefonisch contact met je opgenomen en wordt er een afspraak ingepland. Er komt dan een monteur langs bij een door u gekozen locatie, zoals uw werk, huisadres of zelfs bij de supermarkt, zodat uw iphone gerepareerd wordt terwijl u door kunt gaan met datgene wat u wilde doen.

Hoe werkt zulke iPhone reparaties nou eigenlijk?

Zoals hierboven beschreven meld je jouw iPhone eenvoudig via de website aan voor de juiste reparatie. De gespecialiseerde monteur neemt contact met u op voor een afspraak wanneer het voor u uitkomt op een door u gekozen locatie. De Apple Smartphone wordt terplekke vakkundig gerepareerd in de speciaal ingerichte Reparatie Bus. De meest voorkomende iPhone reparaties zijn;

  • Kapot iPhone scherm/behuizing
  • Waterschade
  • Slechte batterij

Wat zijn de kosten voor het repareren van mijn iPhone?

De Telefoon Reparatie bus werkt met originele Apple producten voor de gewenste reparaties. Op deze manier is het ook mogelijk om bepaalde garanties te geven op de herstelde schade. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de klanten van dit bedrijf erg positieve reviews hebben achtergelaten. De kosten voor een reparatie verschillen per type schade en per type iPhone. De exacte prijzen voor originele iPhone reparaties kunt u terugvinden op de website. Uiteraard kan het voorkomen dat er tijdens te reparatie ontdekt wordt dat er nog meer schade is aan uw smartphone, in zo’n geval neemt de monteur contact met u op om dit met u te bespreken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

De duur van een reparatie duurt nooit langer dan een uur. In de meeste gevallen is de schade binnen een half uur al verholpen, maar er zijn uiteraard uitzonderingen. U bent uw smartphone dus nooit langere tijd kwijt. U kunt vaak zelfs nog dezelfde dag terecht bij de Telefoon Reparatie Bus waardoor u nooit lang met een defecte Apple Iphone hoeft te zitten.

 

iPhone reparaties Etten-Leur