Wistjij
Image default
Bedrijven

Uw huis direct verkopen zonder makelaarskosten

Verkoop direct uw huis zonder verkoopkosten

De makkelijkste en snelste manier om uw huis te verkopen is door de directe verkoop aan Sons Real Estate.
Vraag eenvoudig een bod aan via de website en een van onze vastgoed specialisten pakt uw aanvraag direct op. We nemen contact met u op en bespreken al uw wensen rondom de verkoop. Het is mogelijk om een bod op afstand uit brengen of we kunnen een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Als we een afspraak maken voor een bezichtiging kunnen we na de bezichtiging direct een bod uit brengen. Indien we overeenbestemming bereiken over de prijs kunnen we de verkoop direct rond maken. 

Geen verkoopkosten

Bij de verkoop aan Sons Real Estate verzorgen we niet alleen het volledige verkoopproces voor u maar nemen we ook alle kosten voor onze rekening. We stellen de koopovereenkomst voor u op en verzorgen de notaris voor de officiele overdracht. Het bod dat wij uitbrengen is exact het bedrag dat de verkoop van de woning u netto oplevert. Na de verkoop kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele maandlasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte.

Kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod

U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod, op de huidige woningmarkt wordt er af en toe flink overboden.
Hiervoor moeten veel potentiele kopers worden uitgespeeld en dient er veel tijd gestoken te worden in bezichtigingen en het verkoop klaar maken van de woning. Het bod dat wordt uitgebracht in dergelijke situaties is veelal altijd onder voorbehoud en dus geen garantie.

Sons Real Estate finaciert uit eigen middelen en is dus niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, ons bod is gegarandeerd. U bent direct verzekerd van verkoop tegen de overeengekomen prijs, wij doen niet aan twijfelachtige overbiedingen maar bieden direct zekerheid en een volledig ontzorgt verkoopproces zonder eindeloos veel bezichtigingen torenhoge makelaarskosten en een onzeker verkooptrjaect

https://sonsrealestate.nl/