Wistjij
Image default
Telefonie

Waarvoor kun je AirPods eigenlijk gebruiken?

Overal waar je loopt zie je ze tegenwoordig: de AirPods. Ze zijn allemaal wit maar er zijn verschillende soorten. Zo heb je de AirPods 1, AirPods 2 of zelfs de AirPods Pro. Mensen gebruiken de AirPods om hoofdzakelijk muziek te luisteren. Daarnaast zie je dat deze ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo kun je natuurlijk ook met de AirPods bellen zonder dat je je telefoon hoeft vast te houden. Daarnaast kun je natuurlijk ook radio of een podcast beluisteren. Vanzelfsprekende kun je ook je favoriete film of serie via Netflix bekijken met je AirPods. Vergeet niet om AirPodhoesjes te kopen. Met AirPodhoesjes bescherm jij jouw AirPods namelijk tegen krassen en kun je de val deels breken. Dat is wel zo fijn.

Een nieuwe gebruiksvorm

Door Corona is er een nieuwe gebruiksvorm van AirPods bijgekomen. Iedereen zit namelijk thuis. Het advies is ook om vanuit thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat zowel bedrijven als scholen hun communicatie, vergaderingen en lessen via een andere communicatiemiddel moeten laten plaatsvinden. Dit doet men nu dus via Zoom, Teams of Skype. Het is eigenlijk een vorm van beeldbellen. Heel Nederland is dus massaal aan het beeldbellen geslagen.

Het nadeel van beeldbellen zonder AirPods en oortjes

Het nadeel is dat je zonder oortjes te gebruiken jezelf blijft horen. Er ontstaat vaak een soort loop. Het geluid gaat hierdoor vaak kraken of je hoort een oorverdovende piep. Door oortjes of je AirPods te gebruiken voorkom je dit. Bovendien hoef je niet altijd te blijven zitten achter de laptop of tablet. Zo kun je gemakkelijk ook even de deur openmaken voor de pakketbezorger of zelfs even naar het toilet. Wel zo makkelijk.

https://web-wings.nl/