Wistjij
Telefonie

iPhone reparatie Twente

Wat doe je als je iPhone niet meer werkt? Je hebt dan twee opties je kunt het opsturen naar Apple voor reparatie of je kunt naar een iPhone reparatie Twente gaan. We zullen in deze artikel beide opties bespreken.

Apple

Apple is natuurlijk het bedrijf dat de iPhone maakt en Apple zelf raad consumenten aan om het naar hun toe te sturen voor reparatie. Als je iPhone het niet meer doet kun je het dus opsturen naar Apple in Nederland. Je moet dan een week of twee wachten totdat je een reactie krijgt van Apple. Ze zullen dan uitleggen wat het probleem is en hoeveel het reparatie gaat kosten. De kosten lopen meestal op in de honderden euro’s en je moet weer een week of twee wachten voordat je het toestel terug hebt.

Lokale reparatie

Bij een iPhone reparatie Twente kun je zelf langsgaan of het opsturen. Bij een iPhone reparatie Twente word je gelijk geholpen en kunnen simpele reparaties gelijk uitgevoerd worden. De wat meer tijdrovende reparaties worden binnen 2 werkdagen uitgevoerd. Je betaalt bij een iPhone reparatie Twente ook een stuk minder.

Als je niet lang zonder je iPhone kunt en niet te veel wil betalen is een iPhone reparatie Twente duidelijk de winnaar.

Home

iPhone reparatie Twente