Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Fysio in Nieuwland

De beste fysio in Amersfoort is Zee in beweging. Het afgelopen jaar was in verschillende opzichten erg vervelend. En ook mijn 2020 werd er niet beter op. De nachtmerrie van elke voetballer werd werkelijkheid. Na een luchtduel kwam ik op één been terecht. Ik hoorde een knak en viel op de grond. Het duurde niet lang voordat ik wist hoe laat het was. Ik had mijn kruisband afgescheurd. Een vreselijke blessure die niet alleen heel lang duurt maar die daarnaast ook nog eens heel veel revalideren vereist. Voordat ik geopereerd zou worden is het tijd om opzoek te gaan naar een geschikte fysio. Zo is het van belang dat je beenspieren weer zoveel mogelijk zijn opgetraind zodat je vervolgens sterker uit de operatie komt. Ik ging dus snel opzoek naar een geschikte fysio in Nieuwland.

Een fysio in Nieuwland

Aangezien ik nog nooit in mijn leven zwaar geblesseerd was geraakt ben ik nog nooit eerder in aanraking gekomen met een fysio. Ik keek snel rond en kwam uiteindelijk bij enkele fysiotherapie terecht. Eén van deze fysio was Zee in beweging. 

Fysio in Nieuwland bij Zee in beweging

Toen ik mijn eerste afspraak bij deze fysio in Nieuwland had was ik best wel zenuwachtig. Wat gaan ze zeggen over mijn knie? Hoe lang zal alles duren? Hoe zijn de mensen die er werken? Al deze twijfels werden snel weggenomen na een erg fijne sessie. Ik werd geholpen door een erg vriendelijke man die mij over van alles en nog wat vertelden en met wie ik vervolgens enkele oefeningen deed.

Zee in beweging is er fijn!

De sessies die volgden waren eigenlijk erg leuk. Ik werd op een goede en leuke manier ondersteund, en daarnaast gingen alle oefeningen steeds beter. Ik werd erg goed begeleid tot aan mijn operatie. Nadat ik geopereerd was volgde een nieuwe sessie. Er werd goed gekeken naar mijn knie en ik kreeg bepaalde oefeningen voor thuis mee. De maanden die volgden heb ik samen met Zee in beweging hard gewerkt aan mijn herstel. Twee keer per week was ik er welkom, en ik ben heel erg blij dat ik toen voor deze fysio in Nieuwland gekozen heb.

Gerelateerde artikelen

Hoe creëer ik meer ruimte in een magazijn?

Glazen met bedrukking onmisbaar in je collectie

Is slotenmaker een gevaarlijk beroep?