Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Toon de beste versie van jezelf met een huidbehandeling op maat

Je wilt de beste versie van jezelf tonen, met een natuurlijk mooie look. Van Lennep Kliniek stelt je in staat om op laagdrempelige wijze kennis te maken met cosmetische huidverzorging, huidverbetering en injectables. Vrouwelijk cosmetisch arts Ludy Holst en haar team van ervaren specialisten streeft naar een optimale conditie van de huid, met een natuurlijk en fris uiterlijk na de behandeling. Je krijgt een persoonlijk behandelplan, met deskundig advies, uitstekende begeleiding en nazorg.

Botoxbehandelingen met betrouwbaar resultaat

Ludy Holst is NVCG-gecertificeerd, alle professionele en veilige behandelingen worden volgens de strenge richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde uitgevoerd. De meest bekende behandeling is de Botox injectable, die veelal wordt toegepast bij rimpels waarbij er sprake is van teveel spierspanning. Botuline toxine is tevens geschikt bij migraine, tandenknarsen, overmatig zweten of zichtbaar tandvlees bij lachen. Van Lennep Kliniek gebruikt alleen Botox van het veilige en effectieve A-merk Allergan.

Een gladde huid door een peeling

Voor een huidverjonging is een peeling uitermate geschikt, waarbij oude huidcellen worden verwijderd en jonge, nieuwe huidcellen aan de oppervlakte komen. Er ontstaat zo een gladde huid. Een peelingbehandeling biedt uitkomst bij ouderdomsvlekken en pigmentvlekken, bij fijne lijntjes of grove poriën, bij een grauw ogende huid door roken of het kan als zwangerschapsmasker worden gedaan.

De kleinschalige Van Lennep Kliniek staat voor deskundige, veilige en pijnloze behandelingen, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een natuurlijk mooier resultaat. Wil jij dat ook? Bel ons dan op (070 – 737 00 88), stuur een e-mail of vul het contactformulier op onze website www.vanlennepkliniek.nl in. Het is ook mogelijk om direct een gratis consult aan te vragen.

Toon de beste versie van jezelf met een huidbehandeling op maat