Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Met fillers kunt u natuurlijk en mooi ouder worden

Met de tijd verliezen we allemaal ons jeugdige uiterlijk. Gewicht verliezen, hormonen, roken, zonnestralen op onze huid, ons slaapritme, de voeding die we nuttigen en de tijd die constant doortikt hebben allemaal invloed op het krijgen van rimpels, wallen onder de ogen of volumeverlies in de wangen of elders in het gezicht. Wilt u weer kunnen genieten van een jeugdiger uiterlijk en een natuurlijke en verfriste uitstraling? Daarvoor bieden fillers een uitstekende oplossing met direct resultaat.

Om risico’s zo goed mogelijk uit te sluiten wordt aangeraden een filler behandeling door een geregistreerd arts uit te laten voeren. Wij raden hiervoor de specialisten bij Van Lennep Kliniek aan. Er wordt door de cosmetisch artsen in deze kliniek enkel en alleen gewerkt met natuurlijke hyaluronzuur fillers. Er wordt altijd gewerkt naar een natuurlijk resultaat en, niet onbelangrijk, er wordt altijd goed naar uw wensen geluisterd. Samen met u komt de cosmetisch arts met een plan van aanpak. Natuurlijk en mooi ouder worden, een bepaald accent in uw gezicht benadrukken, volume in het gezicht terug krijgen of het gezicht weer symmetrisch maken, met fillers kan dit allemaal gerealiseerd worden.

Laserbehandelingen uitgevoerd door huidtherapeuten

Naast de cosmetisch artsen, die gespecialiseerd zijn in filler behandelingen, zijn er ook huidtherapeuten werkzaam bij Van Lennep Kliniek. Een van de specialismes van de huidtherapeuten zijn laser behandelingen. De laser kent vele doeleinden, van huidverjonging tot huidverbetering voor gezicht en lichaam. Laser behandelingen worden bij Van Lennep Kliniek uitgevoerd met een IPL laser. Het laser apparaat is voorzien van diverse instellingen en verschillende handstukken. Hierdoor is de toepassing van de laser zo breed. Van het verwijderen van pigmentvlekken tot het verminderen van roodheid en vaatjes en van het verbeteren van de huid tot het verstrakken van de huid.

Bij Van Lennep Kliniek kunt u kiezen uit een laser behandeling in Den Haag of Oegstgeest. Beide plaatsen zijn gelegen in de Randstad en makkelijk te bereiken. Maak eenvoudig een afspraak via de website vanlennepkliniek.nl.

https://www.vanlennepkliniek.nl/