Wistjij
Image default
Gezondheid

Een losse tandartsverzekering? Geen gek idee!

Een aparte tandartsverzekering is in de meeste gevallen geen overbodige luxe. Tandartskosten kunnen zomaar een stuk hoger uitvallen dan u gewend bent. Stelt u zich eens voor dat één van de kinderen binnenkort een beugel nodig heeft of uw partner op onverwacht een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan. enkele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk die kunnen zorgen voor extra kosten.

Mooie tanden, een kostbaar bezit

Het gebit is een kostbaar bezit en het afsluiten van een losse tandartsverzekering is zo gek nog niet. Bij zorgverzekeraar Salland zijn er verschillende mogelijkheden om een basisverzekering aan te vullen. Opties zijn TandExtra, TandPlus en TandTop. In alle gevallen geldt dat een deel van de gemaakte kosten vergoed wordt. Het maximum bedrag bepaalt u natuurlijk zelf. Heeft u vragen over de verschillende pakketten? Wij beantwoorden ze graag!

Ook in 2018!

Bent u zich aan het oriënteren op een goede zorgverzekering voor 2018? De basisverzekering ziektekosten van Salland biedt ook komend jaar weer uitstekende zorg én eerlijke tarieven. Wij bestaan ruim 155 jaar en staan bekend om betrouwbaarheid en heldere voorwaarden. Winst is voor ons geen prioriteit. Toegankelijke en snelle zorg op maat wel. Salland vind het belangrijk dat zorg in de buurt beschikbaar blijft. Uren reizen voor een kleine ingreep in het ziekenhuis zou niet nodig moeten zijn. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen u om ook in 2018 fit, gezond en mobiel te blijven. Zo organiseren we activiteiten in de regio en geven we tips aangaande gezonde voeding en voldoende beweging. Meer informatie over onze verzekeringen kunt u vinden op onze website, www.salland.nl.

Een losse tandartsverzekering? Geen gek idee!