Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Voel u verfrist met een bezoek aan deze kapsalon centrum van Delft

Woont u in het centrum van Delft en bent u op zoek naar een kapsalon die al uw dromen op het gebied van haarstyling uit laat komen? Dan gaat u natuurlijk naar Art of Beauty by Antoinette. Deze kapsalon is eenvoudig te bereiken via zowel het centrum van Delft als vanuit Delfgauw uitstekend bereikbaar. U vindt in ditzelfde pand ook een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor diverse behandelingen die gegeven worden door een ervaren schoonheidsspecialiste. Kies bijvoorbeeld voor een massage, wimperlifting of laat verwennen met een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Uw wensen staan altijd voorop bij deze kapsalon in Delft

U rekent bij deze kapsalon in het centrum van Delft altijd op een professionele en persoonlijke benadering. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt en de salon binnenloopt, wordt u hartelijk begroet met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens neemt u uw wensen met de kapper door zodat u zeker weet dat uw nieuwe kapsel precies is wat u in gedachten had. Uw haar wordt verzorgd met een oog voor detail en professionele haarproducten. Zo geeft deze salon in het centrum van Delft haarverzorging door de producten van het merk Artègo Hair Professional te gebruiken. U profiteert hiermee van dierproefvrije verzorging met enkel plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Hierdoor loopt u met stralend en verfrist haar de salon uit en voelt u zich mooi en zelfverzekerd. Heeft u behoefte aan een bijzondere behandeling voor een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft? Ook dan helpen de specialisten van Art of Beauty by Antoinette u graag aan een geschikt kapsel.

Plan uw afspraak vandaag nog in voor professionele haarverzorging

Spreekt een van de bovenstaande behandelingen u aan en bent u eraan toe om uzelf in de watten te laten leggen met een professionele verzorging? Plan dan een afspraak in met de specialisten van Art of Beauty by Antoinette en kom tot rust in deze prachtige kapsalon in het centrum van Delft. Maak een afspraak via de website van deze salon, stuur een e-mail naar het team of loop gewoon even binnen. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door deze klantvriendelijke specialisten in haarverzorging.