Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Zo krijg jij dik haar met veel volume!

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je dun haar een stuk dikker kunt krijgen en de show te stelen met dit volume? Dan moet je vooral even verder lezen! Het eerste deel van de aanpak heeft namelijk veel te maken met de manier waarop jij je haar styled. Wanneer je de onderstaande stylingtips volgt, zal jouw haar er geweldig en dik uitzien en zal het ook gezond blijven waardoor het steeds dikker wordt. 

De watertemperatuur tijdens het wassen van je haar

Wanneer je tijdens het douchen de kraan te heet zet, wordt je haar droog, broos en breekbaar. dit is zonde als je juist wilt dat je haar dikker wordt. Het is dus een stuk beter om je haar te wassen met lauw water, dat zal je haar helpen om zijn vochtgehalte op natuurlijke wijze te behouden. Dit geldt ook voor hairextensions van echt haar. Wil jij human hair extensensions kopen bij hairextensionsvoordeel? Dat kan eenvoudig via de site!

Was je haar niet te vaak

Een belangrijk punt bij het stimuleren van de groei van dikker en voller haar is om je haar niet te vaak te wassen. Wanneer je dit wel doet, drogen de lokken en je hoofdhuid uit en krijg je haar was droog is en makkelijk afbreekt. Aan de andere kant betekent te weinig wassen juist weer dat de haarzakjes verstopt kunnen raken met talg, dode huidcellen en haarproducten, als haarlak en droogshampoo. Dit is ook weer niet goed. Was je haar daarom ongeveer twee keer per week voor de perfecte middenweg. 

Stijl of krul je haar niet te vaak

Hittetools zijn mega handig en fijn om je haar mooi in model te krijgen. Toch kunnen ze ook zorgen voor veel schade aan jouw haar en dat wil je natuurlijk niet. Wanneer je veel hittetools gebruikt, kunnen deze de buitenste beschermende laag van het haar verstoren, waardoor het vocht binnenin het haar weg kan. Het haar gaat er dan niet gezond uitzien en droog en dood worden. Zoek in plaats daarvan naar hittevrije methoden om je haar te krullen, of draag je haar in een beschermende haarstijl zoals vlechten.