Wistjij
Zakelijke dienstverlening

Iets willen promoten? Gebruik een baliedisplay!

Baliedisplays

Je hebt ze vast wel eens gezien baliedisplays, misschien als je iets wilde afrekenen bij de kassa, een vvv-kantoor of misschien ergens bij een receptie. Je hebt baliedisplays  in verschillende vormen en maten. Zo kan een baliedisplay bij een restaurant een wijnkaart kunnen zijn die simpel van papier is gemaakt en standaard op elke tafel gestationeerd is. Ook wordt een baliedisplay vaak gebruikt als reclame, zo kan het verticaal staan op een standaard waardoor deze rechtop kan blijven staan, ook is het mogelijk dat hier dan een bakje aan vast zit. Maar ook kan het een langwerpig bakje zijn die hier op leunt en de achterkant is dan even iets hoger dan de zijkanten zodat het de aandacht trekt en mensen kunnen lezen wat het is. Ook deze bakjes kunnen verschillen van maat. 

Als een bedrijf baliedisplays drukken laat/kan het bedrijf dit zelf naar eigen smaak ontwerpen en personaliseren. Vaak liggen of staan in deze bakjes als ze er bij gemaakt zijn visite kaartjes of folders om reclame te maken en voor eventuele verdere informatie. Op een camping staan vaak meerdere van deze baliedisplays uitgestald omdat die vaak veel reclame maken voor bedrijven en activiteiten in de buurt die aantrekkelijk kunnen zijn voor de camping gasten.

Waar wordt het voor gebruikt?

Maar baliedisplays drukken wordt niet alleen gedaan om visitekaartjes of folders door te laten verspreiden ook worden ze gebruikt om producten te verkopen vaak zijn dit kleine producten die hier in gestald worden zoals make-up, nagellak, lijmstiften of om de nieuwe parfum geuren tentoon te stellen voor het publiek. Ook kan het nog zo ontworpen zijn dat het een soort trap is waar bijvoorbeeld tijdschriften of folders in kunnen worden geplaatst. Maar ook kan baliedisplays drukken gedaan worden gewoon voor die sier of door een particulier gedaan worden.

Waar vindt je baliedisplays?

Laat je baliedisplays drukken dan wordt dit veel online besteld, maar natuurlijk kan je ook nog steeds ontwerpen aan winkels geven zodat deze de displays voor je maken. laat je de displays online drukken dan kan je met verschillende stappen aangeven hoe deze display er uit moet komen te zien. Zo kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit het materiaal of het enkel of dubbel gedrukt moet worden het formaat en hoeveel oplages er gedrukt moeten worden van de displays. Ook zijn er nog extra opties dit is hoe het moet uitgesneden wordt en hoe hoog de kartonnen standaard moet worden.

Iets willen promoten? Gebruik een baliedisplay!