Wistjij
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geef uw grootkeuken een grondig onderhoud

Elke grootkeuken verdient het beste onderhoud. U neemt daarom het best contact op met echte experten zoals Valor Services Group in België en Nederland. Dankzij hun verschillende vestigingen in Breda, Tilburg en Eindhoven zijn ze altijd snel ter plaatse voor het onderhoud van uw grootkeuken. Zij voorzien dan ook het volledige aanbod aan schoonmaakdiensten voor uw horecazaak.

Voor welke dienst schakelt u deze experten in?

Heeft u professionele afzuigkappen of koelcellen die een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Of zit uw vetput vol na het bereiden van vele overheerlijke gerechten? Wat u ook zoekt, het Kitchen Kare pakket van Valor Services Group biedt het allemaal aan. Wanneer zij langskomen voor een grondig onderhoud van uw grootkeuken gebruiken ze heel vaak biologische behandelingen. Zo hebben zij bijvoorbeeld BioVent voor uw afzuigkap ontwikkeld. Daardoor wordt uw afzuigkap dagelijks gereinigd met een biologisch product. U kiest bij dit bedrijf dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijke schoonmaak. Ze controleren zelfs uw brandblussystemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over de brandveiligheid. Ze vinden het nu eenmaal heel belangrijk dat uw grootkeuken voldoet aan alle wettelijke normen. Nadat deze experten langskomen, voldoet uw keuken aan de milieunormen, voedselveiligheidsnormen en de normen voor brandveiligheid. Ze geven u ook altijd een rapport mee, zodat u kan aantonen dat uw grootkeuken schoongemaakt is door experten en dus aan deze normen voldoet.

Laat het onderhoud niet langer op zich wachten

Veel mensen wachten te lang met het onderhoud van hun keuken. Dat kan echt voor onnodige gevaren zorgen, zoals het toenemende brandgevaar. Wacht daarom niet langer en contacteer vandaag nog dit ervaren schoonmaakbedrijf en geniet van de beste services in Nederland. U kan hen bovendien ook altijd vragen stellen over de vele andere diensten die zij aanbieden. Zo komen ze bijvoorbeeld ook langs om ongedierte te bestrijden of juist te voorkomen dat deze in uw grootkeuken terecht komen.

https://www.valorservicesgroup.nl/