Wistjij
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vindt de perfecte schuivende panelen voor uw bedrijf

Vindt nu de schuivende panelen die het beste bij uw bedrijf passen. Er zijn verschillende soorten schuivende panelen waar u uit kunt kiezen. Zo heeft BREEDVELD solide wanden maar ook wanden met glas erin. U kunt de wanden inzetten voor verschillende aspecten in uw bedrijf. Heeft u een grote ruimte waarbij u moeite heeft om deze functioneel in te richten? Met de schuivende panelen wordt dit een eitje.

Schuivende panelen maken een ruimte multifunctioneel

Er bestaan verschillende soorten schuivende wanden. Zo heeft BREEDVELD mobiele paneelwanden, schuifwanden, mobiele glaswanden en vouwwanden. Deze schuivende panelen zijn ideaal voor een grote ruimtes die lastig in te delen zijn. U kunt bijvoorbeeld meerdere ruimtes creëren. Zo heeft uw personeel bijvoorbeeld meer werkplekken, of een chill plek tussen het werk door. Maar u kunt het ook inrichten als een wachtruimte of een opslaghok. De schuivende panelen zijn dus multifunctioneel en te gebruiken in veel verschillende bedrijven. De wanden worden gebruikt door bijvoorbeeld kantoren, bedrijfspanden, zorginstellingen of buurthuizen. Daarnaast worden de wanden ook steeds vaker gebruikt in kerken, moskeeën of onderwijsinstellingen. De wanden kunnen door elk bedrijf gebruikt worden om van een ruimte meerdere aparte ruimtes te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om deze wanden er weer uit te halen, dus je laat niet een echte muur plaatsen die vast staat. Dit kan bijvoorbeeld enorm handig zijn voor ruimtes waarin tentoonstellingen gehouden worden.

Vraag een offerte aan

Vraag nu een offerte aan voor de schuivende panelen voor uw bedrijf. U ontvangt van de experts een goede prijsindicatie, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Bespreek met de experts ook al uw wensen en eisen voor de ruimtes van uw bedrijf. Maak van een grote ruimte een multifunctionele ruimte door het plaatsen van de schuivende wanden. U kunt de ruimte volledig naar eigen wens inrichten, overleg dit met de experts zij helpen u hier graag bij.

https://www.breedveld.com/