Wistjij
Image default
Zorg

Hulp bij ongewenste zwangerschap

Heeft u onlangs een zwangerschapstest gedaan en was deze positief? Dan bent u hier misschien erg blij mee, maar wat als dit niet het geval is? Als de zwangerschap ongewenst is, dan kunt u abortus overwegen. Dit is echter geen eenvoudige keuze om te maken. Het is prettig om hierover te kunnen praten met iemand in uw omgeving die u vertrouwt. Daarnaast kunt u ook terecht bij Bloemenhove kliniek. Onze abortuskliniek is erop gericht om vrouwen die ongewenst zwanger zijn een hart onder de riem te steken. Bij ons kunt u terecht voor abortusbehandelingen, maar zeker ook voor advies en steun.

Abortuskliniek Bloemenhove

Abortuskliniek Bloemenhove helpt al sinds 1971 vrouwen en meisjes die ongewenst zwanger zijn. Bij ons kunt u terecht voor het afbreken van uw zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Afhankelijk van de duur van uw zwangerschap, wordt de abortus methode bepaald. Er kan gekozen worden voor de abortuspil, een zuigcurettage of een instrumentele abortus. De arts zal dit bepalen aan de hand van uw situatie. Alle behandelingen in onze kliniek nemen niet meer dan een dag in beslag, zodat u nog dezelfde dag naar huis kunt en bij kunt komen in een vertrouwde omgeving.

Behandeling 

Op de dag van de behandeling komt u in de ochtend aan. Ons team van specialisten staat dan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden blijft u nog even ter controle. Hierna kunt u weer naar huis. Twee weken na de behandeling komt u nog een keer langs in de kliniek voor nacontrole. Een afspraak maken bij Bloemenhove kliniek kunt u online doen, door het afspraakformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u dit desgewenst ook telefonisch doen. Neem gerust contact met ons op voor advies of een antwoord op uw vragen. 

Hulp bij ongewenste zwangerschap