Wistjij
Image default
Zorg

Meer voldoening in het werk dankzij Incura

Software met hart en ziel, zo omschrijft Incura haar eigen pakket. Incura valt onder de WinBase Groep die EPD fysiotherapie, logopedie, oefentherapie, ergotherapie en GGZ software ontwikkelt voor zorgprofessionals. Het pakket is gericht op de verbetering van de zorg in ons land. Immers als de administratie makkelijker en sneller verloopt, heeft een oefentherapeut / logopedist / ergotherapeut / GGZ-medewerker / fysiotherapeut tijd over die vervolgens in de cliënten gestoken kan worden. Het komt erop neer dat Incura de zorg ontlast door het administratieve gedeelte steeds soepeler te laten verlopen. Het pakket wordt dan ook voortdurend aangepast, bijgesteld en uitgebreid.

Het jaar waar Incura is ontwikkeld

De eerste praktijksoftware versie stamt uit 1996. Het jaar waarin Curaçao beperkt zelfbestuur krijgt, vliegtuigbouwer Fokker failliet gaat en dj Martin Garrix wordt geboren. Het jaar ook waarin Richard Krajicek Wimbledon wint (hij is de eerste Nederlandse grand slam winnaar), Killing me softly van The Fugees een grote hit is en Marc Dutroux wordt gearresteerd. Terug naar Incura. Inmiddels gebruiken al zo’n 4200 zorgverleners het pakket. Dit komt de behandeling van circa 2 miljoen patiënten ten goede. Veel van de 30 mensen die voor Incura werken, hebben een achtergrond in de zorg. Dat verklaart de toewijding en expertise!

Veiligheid voorop

Aangezien het om een online pakket gaat, heeft veiligheid prioriteit bij Incura. Ieder jaar opnieuw wordt de software gecertificeerd met ISO 27001 en NEN 7510. Incura draait op Vital Health van Philips. Dit flexibele, snelle en veilige platform wordt internationaal veel gebruikt.

Wil jij meer weten over Incura en alle mogelijkheden die de software jou kan bieden? Wil je direct een offerte ontvangen? Het Incura team is bereikbaar via 088 – 946 22 72 en info@incura.nl.

https://www.incura.nl/