Wistjij
Image default
Zorg

Je administratie eenvoudig regelen met Edevop

Als zorgverlener dien je naast het geven van goede zorg aan je patiënten ook je administratie bij te houden. Dan is het prettig als je een softwarepakket hebt dat gebruiksvriendelijk, betaalbaar is en waar je patiëntengegevens veilig zijn. Bij het ontwikkelen van de software van Edevop is hier allemaal rekening mee gehouden. Deze software is eenvoudig te gebruiken zonder overbodige opties. Ook voldoet het aan alle veiligheidseisen en is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Daarnaast kun je al voor €36 per maand al gebruik maken van deze software. Een ander voordeel van Edevop is, dat je altijd en overal met deze software kunt werken. Ideaal toch? Dit komt omdat je werkt vanuit een website.

EPD software voor praktijkhouders

De epd software voor logopedie van Edevop is zeker geschikt als je een eigen praktijk gaat starten. Het bevat alle functies die je nodig hebt voor het bijhouden van je administratie voor je praktijk. Naast logopedie is Edevop ook geschikt voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten en ergotherapeuten. Dus ben je een ergotherapeut? Dan komt de software ergotherapeut van Edevop goed van pas. In het softwarepakket vind je een eenvoudig EPD formulier, een praktische agenda, factuur mogelijkheden, declaratie mogelijkheden en via Zorgmail kun je veilig je e-mails verzenden. Ook als je nog geen contract hebt afgesloten met een zorgverzekeraar is Edevop geschikt om te gebruiken. Met de EPD software kun je zelf een factuur opstellen en toezenden. Het is wel nodig om een systeemcertificaat via VECOZO en een AGB code via vektis.nl aan te vragen.

Starten met Edevop of meer info

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van Edevop? Vraag de software gelijk aan via het aanvraagformulier op de website. Ook vind je er handige handleidingen wanneer je aan de slag gaat met de software. Mocht je nog vragen hebben dan kun je de helpdesk bellen op telefoonnummer: 0857731474.

https://www.edevop.nl/