Wistjij
Image default
Zorg

Passende zorgverzekering kiezen voor 2021

Heeft u de juiste zorgverzekering al gevonden, of bent u toch niet helemaal tevreden? Een goede zorgverzekering voldoet aan een aantal eisen. Deze biedt vergoedingen voor de zorg die u nodig heeft, heeft een betaalbare zorgpremie en past bij uw normen en waarden. Dit betekent voor iedereen iets anders. Voor sommigen is een basisverzekering al voldoende, terwijl anderen een uitgebreide aanvullende verzekering nodig hebben. De beste zorgverzekering kiezen is dus nog niet zo eenvoudig. Gelukkig heeft u aan het einde van het jaar weer de mogelijkheid om over te stappen. Dit is het moment om uw huidige zorgverzekering kritisch te bekijken en te beslissen of deze nog wel bij u past.

Salland ziektekostenverzekeraar

Voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont, is zorgverzekeraar Salland een goede keuze. Salland is een regionale ziektekostenverzekeraar, wat betekent dat we er zijn voor iedereen die in de gelijknamige regio woont. Ons uitgangspunt is om goede zorg voor iedereen mogelijk te maken. Dat betekent dat het betaalbaar is, maar ook dat u snel terecht kunt voor behandeling. Het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Daarom doet Salland er alles aan om de kwaliteit van de zorg hoog te houden en dragen we graag ons steentje bij.

Basis- of aanvullende verzekering

Met een basisverzekering bent u verzekerd voor noodzakelijke zorg, zoals ziekenhuisopname, huisartsbezoek of psychische hulpverlening. Dit is voldoende als u in principe gezond bent en verder geen specifieke behandelingen nodig heeft. Heeft u behoefte aan extra fysiotherapie, maakt u gebruik van speciale hulpmiddelen, of heeft u andere zorg nodig die niet gedekt wordt door de basisverzekering? Dan kunt u bij Salland kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. Ook aan mensen die regelmatig bij de tandarts komen heeft Salland gedacht. Met drie verschillende tandartsverzekeringen is er altijd eentje die de juiste dekking biedt.

https://www.salland.nl