Wistjij
Image default
Zakelijk

Een goed begin is het halve werk

Het ontbijt – de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat is niet voor niets, want ontbijten zorgt voor een goede start van uw dag. Door goed te ontbijten, heeft u de hele dag meer energie en haalt u het meeste uit uw activiteiten! Ontbijten in Eindhoven bij Het Buffet voldoet aan alle eisen. Hier kunt u 7 dagen per week uitgebreid en onbeperkt ontbijten – en met uitgebreid bedoelen we écht uitgebreid. U heeft keuze uit diverse warme en koude gerechten, zoals gebakken eieren, worstjes, ontbijtspek, diverse soorten kaas en luxe soorten broodbeleg. Of kiest u voor een gezonde start met zuivelproducten met muesli, noten en fruit? Tot slot kunt u kiezen uit verschillende soorten thee, koffie, melk en vruchtensappen. Vroege vogels opgelet; het Buffet verwelkomt u elke dag al vanaf 06.30 tot 11.00 uur voor het lekkerste ontbijt in Eindhoven!

Speciaal voor de uitslapers

Blijft u liever nog even in bed liggen en begint u uw dag liever wat later? Voor de uitslapers biedt Het Buffet een culinair lunchbuffet aan. Het assortiment is breed en biedt gerechten om van te watertanden! Ook hier kunt u onbeperkt genieten van warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades, verschillende soorten vers brood en luxe assortiment aan broodbeleg. U kiest uw eigen gerechten en de chef-koks bereiden deze direct voor uw neus. Dat is lunchen in Eindhoven op een luxe manier! Restaurant Het Buffet opent haar deuren 7 dagen per week van 12.00 tot 14.00 uur voor het lunchbuffet.

Zondagsbrunch

Wilt u uitgebreid brunchen met de familie op zondag? Het Live Cooking concept bij restaurant Het Buffet is ideaal voor grotere groepen. Iedereen kan zijn eigen gerechten kiezen. Hier hoeft u nooit lang op te wachten want uw gerechten worden à la minute bereid. Bent u met kinderen? Speciaal voor haar jongste gasten biedt Het Buffet speciale kindergerechten tegen een gereduceerd tarief. 

Over restaurant Het Buffet

Restaurant Het Buffet is gevestigd in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven op Aalsterweg 322, te Eindhoven. Het restaurant is 7 dagen per week open van 06.30 tot 21.00 u door de weeks en 21.30 uur in weekend. Bent u benieuwd naar de prijzen of wilt u een tafel reserveren? Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor informatie of bel 040 211 60 33.

Een goed begin is het halve werk