Wistjij
Vakantie

Overwinteren in Spanje

We moeten er nu echt aan geloven dat de zomer echt voor bij is. Het heeft alweer veel geregend en het is een stuk kouder. Hier moet iedereen aan wennen, en dat is natuurlijk ook logisch naar een heerlijke zomer. Maar er zijn mensen die nog plannen hebben om er lekker tussen uit te gaan. Bijvoorbeeld een last minute naar Spanje. Hoe heerlijk zou dat zijn, voor weinig geld nog even lekker kunnen genieten van het mooie weer. Alhoewel het is Spanje nu natuurlijk ook geen 30 graden meer is, blijft het toch altijd wel wat warmer dan in Nederland. Dit ligt er natuurlijk ook een beetje aan in wat voor gebied je zit. Er is rond deze tijd in elk geval genoeg keus voor een last minute spanje.

Elk jaar gaan veel mensen overwinteren in Spanje, en gelijk heb je. Hoe lekker is het om Nederland even te verlaten voor een land zoals Spanje. Er is zoveel te doen en zoveel te zien. Spanje is natuurlijk een ontzettend groot land, 12 keer groter dan Nederland. Waarvan een grootd eel uit eilanden bestaat, zoals de Canarische eilanden één van de bekendste eilanden van Spanje. Hier trekken veel Nederlands heen als ze richting Spanje gaan. Het klimaat is prima te doen voor ons al Nederlanders. Wij vinden vaak het hele warme niet lekker, maar willen het ook niet koud hebben. In Spanje ben je dan op het goede adres. Hier is het in de zomer warm, maar niet overdreven warm en in de winter niet koud en ook niet heel erg nat.

Ook heb je veel keuze uit gebieden in Spanje. Je hebt hele mooie natuurgebieden waar je goed kan wandelen en genieten van mooie uitzichten. Ook heb je veel stranden waar je lekker kan bakken en genieten van de zon. En natuurlijk de mooie dropjes en steden, de huizen zijn heel anders dan dat wij gewend zijn. Heel oud, je ziet veel planten en meer kleur. Het ziet er in elk geval altijd heel gezellig en schattig uit.

 

Overwinteren in Spanje