Wistjij
Image default
Vakantie

Neem een koelbox mee op reis

 

Je moet altijd een koelbox mee op reis zodat je van thuis eten en drinken mee kan nemen voor onderweg vooral als je naar een warm land gaat in de zomer is dit handig want dat blijft al je drinken lekker koud. Ook kun je op deze manier eten en drinken meenemen want anders zou bederven. zoals vleeswaren en kaas. Daarnaast is het ideaal omdat als je nog wat in de koelkast had staan thuis kun je het mee nemen in plaats weg gooien. 

 

Wanneer kun je een koelbox goed gebruiken? 

compleet andere optie is als je boodschappen hebt gedaan deze op de terugweg in een koelbox te bewaren. Zeker op een zomerse dag kan het eten wat je meeneemt nogal snel bederven. Daarnaast kun je ook kiezen om hem mee te nemen naar het sporten om je drinken voor het hele team te koelen. Ook kun je een elektrische koelbox kopen deze werken op twaalf volt en kun je dus ook in de auto gebruiken. Dit werkt eigenlijk meer als een soort kleine koelkast voor op reis, maar hierdoor blijft wel alles koud, hoe lang het er ook in zit.

 

Hoe werkt een koelbox

Een koelbox werkt door middel van een laag schuim van ongeveer twee centimeter dik en deze heeft een plastic laag er om heen en handvatten er aan vast. Hier kun je koelelementen in doen maar je kunt ook al gekoelde producten er in stoppen. Deze blijven ook langer koud. De koelelementen helpen hierbij om het nog langer koud te houden. Ook zijn er koelboxen die wegwerpbaar zijn. Deze koelboxen bestaan allen uit een schuim laag. zonder plastic er omheen.  Ook is het handig om zoveel mogelijk in een koelbox te stoppen, want hoe voller hij zit hoe langer hij koel blijft. Plaats uw Koelbox ook in de schaduw zodat de inhoud zo lang mogelijk koel blijft.