Wistjij
Image default
Vakantie

Vakantiehuis huren of kamperen bij de bossen, duinen en het strand

Wilt u uw vakantie doorbrengen in eigen land? Dan zijn er veel mooie plekken om uit te kiezen. Bent u een liefhebber van het strand of houdt u van wandelen en/of fietsen in de natuur? In Noordwijk is dat allemaal mogelijk. Een vakantiehuis in Noordwijkerhout huren bij Sollasi is dan een echte aanrader omdat dit vlakbij Noordwijk ligt. In dit groene bungalowpark vindt u comfortabele studio’s en vakantiehuisjes voor 2, 4 of 6 personen. Vanaf het Sollasi bungalowpark kunt u het strand van Noordwijk met de auto in een kwartier bereiken. Het strand wat nog dichterbij ligt is het strand van Langevelderslag in Noordwijk. Dit ligt op 2 kilometer van het vakantiepark en kunt op de fiets in 6 minuten bereiken. Ook is het mogelijk om naar het Oosterduinse Meer te gaan wat naast het vakantiepark ligt. Dit is een recreatieplas in de vrije natuur waar u heerlijk kunt zwemmen en wandelen. Hier vindt u Como & Co waar u een drankje kunt bestellen en heerlijk kunt lunchen en dineren.

Kamperen bij Le Parage

Houdt u van kamperen bij de bossen en de duinen? Dan is een camping in Noordwijk een goede mogelijkheid. Camping Le Parage grenst aan het natuurgebied ‘Hollands Duin’. Dit is een duingebied langs de kust tussen Noordwijk en Scheveningen. Hier vindt u naast rul duinzand ook beschutte bossen. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen of mountainbiken.

Camping Le Parage is ook zeer geschikt voor gezinnen. Op de camping is een speeltuin aanwezig en op loopafstand vindt u een pannenkoekenrestaurant. Bent u een hondenbezitter? Op Camping Le Parage kunt u uw hond meenemen. U kunt uw hond in het nabij gelegen bos in de periode 15 augustus en 15 maart los laten lopen. Ook is het een aanrader om uw hond over het strand te gaan wandelen.

De faciliteiten die u aantreft op de camping:

–        Sanitaire voorzieningen

–        Wasserette

–        Babywasplaats

–        Parkeerplaats

–        Kantine met televisie en een bar

–        Sportveld

–        Voetbal en basketbalkooi

–        Speeltuin

–        Gratis Wi-Fi

https://www.sollasi.nl/