Wistjij
Image default
Vakantie

Campers zijn er in verschillende maten en stijlen

Topcamperverhuur heeft campers in een breed scala aan maten, stijlen en niveaus van luxe. De grootte van een camper wordt bepaald door het aantal mensen dat er comfortabel in kan en hoeveel lading er in kan. De stijl verwijst naar het type voertuig dat je krijgt en welke voorzieningen er standaard bij horen. Luxe verwijst naar het niveau van comfort en voorzieningen dat beschikbaar is in je camper. Dit varieert van heel eenvoudig (zoals stapelbedden) tot een high-end hotelervaring met allerlei toeters en bellen. Wat is er zo handig aan zelf een camper huren? Je vraagt je misschien af ​​wat het huren van een camper zo geweldig maakt als er zoveel andere manieren zijn om op vakantie te gaan of rond te reizen.

Er zijn veel opties om er een te huren

Je kunt campers huren voor een weekend of voor een week. Dit is afhankelijk van je tijdsbestek en behoeften. Als je een camper wilt uitproberen voordat je je ertoe verbindt er een te kopen, dan is huren een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van hoe het is. Je kunt zien hoeveel opbergruimte er is of dat de keuken goed aansluit bij je kookgewoonten en behoeften. Daarnaast kun je kijken of de bedden comfortabel genoeg zijn, enzovoort. Huren geeft je ook meer variatie dan wanneer je gewoon voor één merk camper zou gaan. Als je een camper wilt met twee aparte slaapgedeeltes, maar iets kleiner wilt dan de typische klasse A-camper met een lengte van 8 meter of langer, dan is huren misschien precies wat je nodig hebt. 

Er zijn veel opties om te kamperen

Je kunt je camper ook voor andere soorten kampeertrips gebruiken. Als je een lange roadtrip maakt en door de woestijn of bergen rijdt, dan is het huren van een camper beter dan een tent. Je kunt gemakkelijk aan eten komen omdat er onderweg meestal veel restaurants zijn. Er zijn genoeg plekken om binnen te slapen in plaats van te proberen warm te blijven in een slaapzak als het ’s nachts koud wordt. Je kunt met je camper naar een kampeerplaats rijden, waar ook andere mensen staan met hun tenten, caravans en campers. Aan de andere kant geeft een camper je de vrijheid om echt op avontuur te gaan. Je kunt nieuwe omgevingen bezoeken en slapen op plaatsen naar wens. Je moet wel goed informeren waar je legaal mag kamperen. In sommige landen en in sommige plekken mag je namelijk niet zonder toestemming zomaar ergens gaan staan.