Wistjij
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dak werkzaamheden voorzien van garantie

Een professionele dakdekker in Aalsmeer die op korte termijn het dak kan komen inspecteren. Dat zijn wij: Kewodak! Van Amsterdam tot Aalsmeer en daarbuiten; wij helpen u graag. Wat wij altijd tegen onze klanten zeggen is: houd het dak goed bij, het hele jaar door. Zo voorkomt u grote schades. Dit geldt voor een zwart dak, een wit dak en een groen dak.

Als wij langskomen om uw dak te controleren, bekijken we ieder klein detail. Komen we een gaatje, een slijtageplek of beschadiging tegen, dan fixen we die meteen. Op alle werkzaamheden die we verrichten krijgt u 100% projectgarantie. Dat betekent dat u er op mag vertrouwen dat alles pico bello in orde is. Blijkt het niet zo te zijn, dan komen we terug! Misschien bent u van plan uw dak te vernieuwen. Of om zonnepanelen te plaatsen. In dat geval zijn we u graag van dienst met advies en tips op maat. We leggen uit wat er allemaal mogelijk is en welk kostenplaatje bij ieder alternatief hoort.
 

Onze dakdekkers komen graag bij u langs 

U zoekt een dakdekker in Waddinxveen of omstreken? U bent meer dan welkom contact op te nemen met Kewodak. Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende dak-werkzaamheden. We hebben jarenlange ervaring met klussen op zowel hellende als platte daken.

Werd u vanmorgen onaangenaam verrast door een lekkage? Ons eerste en misschien belangrijkste advies is: wacht niet te lang met hulp inschakelen! Lekkages kunnen zich in snel tempo uitbreiden. Als u ons vandaag belt, komt een van onze mensen zo snel mogelijk bij u langs. Wij bekijken het hele dak en voeren direct herstelwerkzaamheden uit. Kewodak is in het bezit van het VCA**-certificaat en beschikt over het KOMO procescertificaat. Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele mensen die thuis zijn in dakonderhoud, nieuwbouw én renovatie.

Dak werkzaamheden voorzien van garantie