Wistjij
Bedrijven

Waarom een poloshirt bedrukken?

Poloshirts zijn erg populair als we het hebben over promotiekleding. Vaak worden deze shirts ingezet omdat de prijs van deze shirts niet al te hoog is en ze makkelijk te bedrukken zijn met een logo of slogan. Kijk maar eens om je heen wanneer je in de stad loopt hoeveel mensen er aan straatverkoop doen met een mooi poloshirt van het bedrijf aan.

Wat ook erg handig is aan poloshirts is dat ze verkrijgbaar zijn voor zowel dames als heren zodat het hele bedrijf herkenbaar gekleed is.  

Een poloshirt zit erg comfortabel wat ook niet onbelangrijk is als er van je verwacht wordt deze hele werkdagen te dragen.

 

Het wassen van deze shirts is ook geen probleem, omdat ze gewoon op 40 graden in de wasmachine kunnen. Hierbij moet er wel rekening gehouden worden wanneer er een logo of slogan op bedrukt is. Bij hogere temperaturen zal de bedrukking hoogstwaarschijnlijk loslaten.

Het bedrukken van een poloshirt is een fluitje van een cent en kost niet veel tijd.

Met een machine wordt er een plaatje op het poloshirt gedrukt onder hoge temperatuur zodat het zal hechten aan de stof. Vandaar dat het wassen niet te warm mag gebeuren omdat je de kans loopt dezelfde temperatuur te bereiken als waarmee het logo aangebracht wordt.

 

Wereldwijd kun je poloshirts bedrukken, deze zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten. Eigenlijk kunnen we wel spreken van een universeel kledingstuk, omdat het voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt wordt.

Niet alleen bedrijven gebruiken een poloshirt als promotiekleding. Vele instellingen en kleine organisaties gebruiken het poloshirt als herkenning om aan te tonen dat je van de organisatie bent. Denk hierbij aan mensen achter de bar op een festival of mensen in de beveiliging bij een kroeg of discotheek.

Als je goed oplet zul je zien dat al deze poloshirts bij alle organisaties, instanties en bedrijven voorzien zijn van een logo of slogan. Een logo op je poloshirts bedrukken is dus bijna niet meer weg te denken.

 

Waar deze poloshirts ook veel gebruikt worden is op campings. Het animatieteam, de badmeester en in sommige gevallen zelfs de receptioniste hebben allemaal een poloshirt aan met het logo van de camping. Zo kunnen alle campinggasten zien bij wie ze aan kunnen kloppen als er problemen zijn of als ze gewoon een vraag hebben.

Zo zie je maar weer, wil je laten zien dat je bij een organisatie hoort? Draag dan een poloshirt die bedrukt is met het logo van het bedrijf!

Waarom een poloshirt bedrukken?