Wistjij
Adverteren

Vazen van kristalglas is dat bijzonder?

Als je vazen gaat kopen dan let je er misschien totaal niet op waar ze van gemaakt zijn. Je kiest meestal een vaas omdat je een bepaalt model mooi vind. Kristalglas is echter heel uniek. Je komt het soms wel tegen in de vorm van een kunstwerk. Maar echt kristalglas is best wel uniek te noemen. De meeste vazen zijn gewoon gemaakt van glas en heel vaak zelfs goedkoop glas. Met goedkoop glas bedoelen we van die vazen van slechts 1 mm dik. Bij Flowertools werken we alleen met het beste voor onze bloemen. Kristalglas hoort hier uiteraard bij en dit zie je terug in onze collectie. We verkopen enkel bloemenvazen gemaakt van dik kristalglas.

Vazen van dik kristalglas vallen minder snel om.

Het nadeel van vazen van dun glas is dat het gewicht van een stevige bos bloemen al snel omvalt. Voor je het weet is de vaas omgevallen en kapot. Helaas gebeurd dit regelmatig met goedkope vazen weten wij uit ervaring. Bij Flowertools moet je niet rekenen op een paar low budget vazen. Nee je krijgt bij ons echt kwaliteit met dik geblazen kristalglas. Dit glaswerk schittert je tegemoet en je kan er gerust een zware bos bloemen in neerzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze omvalt.

Exclusieve vazen zijn bijna alleen online verkrijgbaar.

Als je iets speciaals zoekt zoals kristalglas vazen dan heb je online de beste kans van slagen. Natuurlijk wil iedereen wel zo’n vaas hebben, maar bijna geen enkele bloemist heeft er één in de winkel liggen. Gelukkig kan je bij ons online wel slagen voor zo’n mooi exclusieve vaas die je nergens anders tegenkomt. Wij hebben ons assortiment speciaal geselecteerd en geïmporteerd uit het buitenland. We zijn afgereisd naar de streek waar kristalglas gemaakt wordt en de eindresultaten zijn schitterend. Dit zie je terug in onze zeer uitgebreide collectie waarbij voor elke bloem wel iets tussen zit.

Vazen van kristalglas is dat bijzonder?