Wistjij
Woning en Tuin

Makelaar Veenendaal Ditters

Ik vroeg laatst iemand of dat hij een goede makelaar Veenendaal kende en hij gaf direct Ditters Makelaars door. Hij heeft namelijk zelf zijn huis laten verkopen door een andere makelaar uit Veenendaal, maar was daar totaal niet tevreden over! Maar zijn nieuwe woning heeft hij gekocht uit het woningaanbod van Ditters. En dat scheen dan allemaal wel weer heel goed te zijn! Daarom raadde hij mij dan ook van harte aan om eens een kijkje te nemen op de website van Ditters voor een aantal mooie huizen.

Website van makelaar Veenendaal

Toen ik thuis kwam ben ik dan ook direct naar de website van makelaar Veenendaal Ditters gegaan. En daar zag ik een heel systeem waar hun woningaanbod in zat. Vervolgens kon ik zoeken op allerlei criteria. Bijvoorbeeld voor in welke plaats ik een woning zoek, in dit geval Veenendaal, en wat mijn budget is. Nadat ik dat had uitgezocht kreeg ik hun volledige aanbod op basis van mijn profiel. Eerst zag ik er nog niet zo veel interessants tussen staan. Tot aan een van de laatste pagina’s! Precies een huis zoals ik dat graag wil. Ik besloot dan ook om het contactformulier op de website van Ditters Makelaars in te vullen. En al gauw werd ik opgebeld met de mededeling om eventueel een afspraak te maken. De week daarop ging ik al langs bij Ditters Makelaars. En ze hebben een heel mooi bedrijfspand! Daar werd ik heel open ontvangen door een van de medewerkers. En vervolgens maakte ik kennis met een van de verkopers. Hij kon mij van alles over de woning vertellen en stelde voor om over een paar dagen daar een kijkje te nemen, als er toch open huis is.

Huis gekocht

Uiteindelijk heb ik dan ook daar een huis gekocht. En mijn vorige woning heb ik ook door Ditters laten verkopen. En met succes! Want die was al heel snel verkocht. Wat mij betreft een hele goede makelaar dus!

Makelaar Veenendaal Ditters