Wistjij
Image default
Industrie

Privé detective

Privé detective wordt steeds vaker ingezet om informatie uit te zoeken binnen bedrijven of privé levens. Er zijn zaken waarbij je gewoon niet kan aankloppen bij de politie. Dit is natuurlijk jammer, maar ook niet meer dan logisch. Voor een alimentatie onderzoek naar je ex-partner kan je echt niet aankloppen bij de politie. Toch vraagt de rechtbank om gedegen bewijzen door een erkend rechercheur. De enige manier om deze toch aan te leveren is door er een privé detective op te zetten. Quso.nl is de ideale site om een privé detective in te schakelen. Als erkend rechercheur kunnen we onderzoek doen namens justitie. De bewijzen die gevonden worden zullen gerapporteerd worden en zijn meteen klaar voor de rechtbank. Je kan zo aantonen dat je ex inderdaad samenwoont en je geen alimentatie meer hoeft te betalen. De kosten van het onderzoek verdien je zo terug als je geen alimentatie meer hoeft te betalen.

Observatie onderzoek via Quso.nl

Een observatie onderzoek mag in Nederland alleen door een erkend rechercheur uitgevoerd worden. Bij een observatie onderzoek wordt iemand geschaduwd. Er wordt gekeken of iemand inderdaad een dubbel leven heeft. Bijvoorbeeld een relatie met iemand anders of het ziekteverzuim volledig aan de laars lapt. Dit soort onderzoeken kunnen via Quso.nl geregeld worden. Ben je bang dat het onderzoek teveel geld gaat kosten? Geen probleem je kan via Quso.nl een kostenplafond afspreken. We geven van te voren aan wat een haalbaar tarief is om af te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag om het onderzoek uit te voeren en de bewijzen te verzamelen. Dit doen we uiterst discreet en je mag zelf bepalen wat je met de uitkomsten doet. Quso.nl deelt hier verder geen mening in en dit is wel zo prettig als je een privé detective inschakelt voor het verkrijgen van antwoorden. 

Social media onderzoek als onderdeel van de screening

Het gedrag op social media kan veel antwoorden geven over de persoon die zich aanmeld als kandidaat voor een functie. Met een social media onderzoek neemt een privé detective een kijkje in het privé leven van de kandidaat. Als we bijvoorbeeld zien dat de kandidaat iedere week dronken is of zich regelmatig “ziek” meld weten we natuurlijk al voldoende. We geven meteen het advies om iemand niet te selecteren. Een social media onderzoek kan ook onderdeel zijn van een observatie. Als iemand bijvoorbeeld ziek is en wel op vakantie is gaan bij ons natuurlijk de alarmbellen rinkelen. Dit soort onderzoeken en bewijzen kunnen we voor je uitvoeren als officieel erkend privé detective. Aarzel dus vooral niet en schakel Quso.nl in voor je onderzoek.

 

Privé detective