Wistjij
Image default
Hobby en vrije tijd

Een schilderskoffer

Het is voor veel mensen een nieuwe hobby geworden: schilderen. Heerlijk jezelf even helemaal afzonderen met je verf en kwasten en lekker creatief aan de slag. Je kan maken wat je maar wilt, van portretten tot een landschap. Je kan heerlijke je eigen fantasie de vrije loop laten gaan. Na eerst wat zelf te oefenen gaan veel mensen een schildercursus volgen. Samen met andere aan de slag en nieuwe technieken leren om je schilderkunsten naar een nog hoger niveau te tillen. Maar ben je van plan om schilderles te volgen? Denk er dan aan om en schilderskoffer aan te schaffen voor al je benodigdheden.

Een schilderskoffer in verschillende maten

Het klinkt nog zo gemakkelijk: een schilderskoffer aanschaffen. Toch moet je je hier niet op verkijken. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten en maten en het is handig om precies te weten wat je wilt van een schilderskoffer. Ben je van plan hem vaak mee te nemen, naar de schilderles bijvoorbeeld? Of gebruik je hem alleen om je spullen in op te bergen? Neem je hem vaak mee, kies dan voor een schilderskoffer dat niet te groot en te zwaar is. Je hoeft namelijk niet ál je spullen steeds mee te nemen. Dus houd er rekening mee dat je mee kan nemen wat je nodig hebt, en niet meer. Dat maakt het schilderskoffer alleen maar zwaarder en lastiger mee te nemen.

Kies voor een van goede kwaliteit

Sommige schilderspullen kunnen nogal zwaar zijn. Zorg dus dat je kiest voor een schilderskoffer van goede kwaliteit. Het is natuurlijk zonde als hij al stuk is na maar een paar keer mee te nemen. Je hebt ook schilderskoffers die je ook kan gebruiken als ezel of tekentafel. Ideaal om hem mee te nemen op vakantie of naar een mooi landschap in de duinen om te schilderen!

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/