Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Zo blijft het zwembad schoon

Als je een zwembad hebt dan wil je deze natuurlijk zo schoon mogelijk houden. Dit is gemakkelijk aan de hand van een afdekzeil. Op deze manier komen er geen takjes, bladeren of beestjes in het zwembad terecht. En is er veel minder kans op groene aanslag op de bodem van het zwembad. Wil je meer weten over een afdekzeil zwembad? Lees deze blog dan door! Wij vertellen hier meer over.

Dit is een afdekzeil
Voor dat je een afdekzeil aanschaft, willen we je eerst uitleggen wat een afdekzeil nou is. Een afdekzeil is een stuk stof waarmee je goederen als aanhangers kunt afdekken, maar ook tuinmeubels en dus zwembaden. De afdekzeilen fungeren als windbreker, houden vuil tegen en zijn waterafstotend. Met behulp van verschillende bevestigingsmaterialen, kun je het afdekzeil bevestigen. De bevestiging kan per functie anders zijn, omdat het bij de een iets op de plaats moet houden en bij de ander puur voor schaduw bijvoorbeeld moet zorgen.

Dit is waarom je een afdekzeil nodig hebt
Een zwembad in de buitenlucht vraagt om onderhoud, doordat er van alles in het water waait en er verschillende beesten in kunnen vliegen of terechtkomen. Helemaal als je er een half jaar geen gebruik van maakt, is het voor het zwemseizoen begint nodig om het zwembad weer schoon te maken en eventueel op te warmen. Dit onderhoud kost minder tijd als je gebruik maakt van een afdekzeil voor uw zwembad. Een afdekzeil houdt namelijk al het vuil tegen, waardoor je alleen nog de bodem hoeft schoon te maken, maar niet van alles uit het water hoeft te halen. Tijdens het zwemseizoen kunt je het afdekzeil ook gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Dat scheelt veel energie!

Bij Nettenshop koopt u afdekzeil voor uw zwembad
Wil je graag meer weten over een afdekzeil voor jouw zwembad? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust een kijkje op de website van Nettenshop. Deze partij heeft aan ruim assortiment aan afdekzeilen, waardoor de maat die jij nodig hebt er zeker tussen zit. Als je een vraag hebt, beantwoorden de specialisten van Nettenshop heb graag!

 

https://www.nettenshop.nl/