Wistjij
Image default
Bedrijven

De kerstverlichting trends van 2021

Zoals iedereen wel merkt, is de klok achteruit gegaan en wordt het sneller donker buiten… Dat kan soms wat deprimerend zijn, maar hoe kan je deze donkere dagen dan toch opfleuren? Daar hebben wij een oplossing voor! Want wat is er nou gezelliger dan je tuin vol met kerstverlichting? De kersttrend van 2021 is: zoveel mogelijk verlichten. Wij verkopen verschillende soorten kerstverlichting en zullen jou stap voor stap vertellen wat de trends van 2021 zijn!

Boomverlichting is een erg populaire kerstverlichting. Dit product wordt (vaak) gebruikt in de tuin en is erg makkelijk te gebruiken. Zo kan je boomverlichting bijvoorbeeld leuk om de boom buiten in je tuin heen wikkelen. Wij hebben een groot assortiment als het gaat om boomverlichting. Er is keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor iedere boom een bijpassende kerstverlichting. Jouw tuin straalt met onze kerstverlichting warmte en gezelligheid uit. Naast boomverlichting is netverlichting ook echt een kersttrend! Netverlichting is ideaal om over de struiken of bomen te hangen. 

De musthave kerstverlichting aan je huis

IJspegel verlichting is dé must have dit jaar! Deze vorm van kerstverlichting kan je aan de dakranden van je huis hangen en brengt een winterse sfeer met zich mee. Naast ijspegelverlichting, zijn de lichtgordijnen ook erg populair dit jaar. Lichtgordijnen lijken een beetje op ijspegelverlichting, alleen dan in de vorm van een gordijn. Dit zijn dus twee goede opties om jouw huis en tuin mee te versieren. 

De leukste kerstfiguren van kerstverlichting.nl 

Om jou verlichte tuin en huis helemaal af te maken kan je ook een verlicht kerstfiguur neerzetten. Hierdoor is jouw tuin helemaal compleet! Een baby rendier staand of zittend neerzetten is erg tof. Je kan ook een gave snowflake en/of starlight ophangen. Je valt extra op met de verlichte kerstfiguren van Kerstverlichting.nl!

Kerstverlichting binnen 

Veel van deze kerstverlichtingen zijn ook binnen te gebruiken. Kerstverlichting.nl heeft nog meer leuke kerstverlichtingen en kerstversieringen, zoals: guirlandes (kerstslingers) en ice balls. Bekijk nu het gehele assortiment van Kerstverlichting.nl!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/boomverlichting/