Wistjij
Image default
Eten en drinken

Bestel heerlijke belegde broodjes

Bestel heerlijke belegde broodjes

Wist je dat lunch een van de belangrijkste maaltijden is op een dag? Je voelt je na een goede lunch vaak energieker, dit heb je natuurlijk nodig om de dag voort te zetten. Ook is het belangrijk dat je gevarieerd luncht. Neem dus niet iedere dag hetzelfde bammetje kaas. Nu kan het lastig zijn om iedere dag te bedenken wat je wil lunchen. Daarom mag je jezelf best een verwennen, bestel lekkere belegde broodjes. 

Tijd voor elkaar

Wil jij samen gezellig bijkletsen met je collega’s, zus, vriend(in) of misschien wel buurvrouw? Bestel dan lekkere belegde broodjes voor de lunch. Samen lunchen is natuurlijk super gezellig, maar het is ook het moment om de dag door te nemen. Luister en praat onder het genot van een heerlijk broodje, salade of misschien wel een wrap. Of je nu gaat voor vlees, vis, vega of kip, Lunch.nl heeft een breed aanbod aan belegde broodjes die je kan bestellen. Ga je voor een luxe broodje zalm, carpaccio of Mexicaanse kip? Of houd je meer van een basic broodje ham-kaas, salami of kipfilet? 

Thuis of op kantoor lunchen

Je kan een heerlijke lunch thuis laten bezorgen of op je werk. De valkuil van veel thuiswerkers is dat de lunch er bij in schiet. Zeker omdat je collega’s er niet zijn om gezellig mee te lunchen. Juist daarom is het zo belangrijk om echt even een momentje te pakken. Doordat je even weg bent van het werk, kom je tot rust. Je hoofd leeg maken zorgt onder andere voor nieuwe ideeën. Ook merk je aan het eind van de werkdag dat je niet helemaal uitgeblust bent. Ben je op kantoor? Leg je werk dan echt even opzij en leer je collega’s beter kennen. Loop na de lunch nog een rondje en je kan weer helemaal fris en fruitig aan de slag. Bestel voor thuis of voor op het werk voor jou en je collega’s heerlijke belegde broodjes, gezonde salades of verse wraps. 

Waarom belegde broodjes bestellen?

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van broodjes bestellen? Ten eerste hoef je in de ochtend niet gehaast je lunch klaar te maken. Ten tweede heb je altijd een verse, lekkere en gezonde maaltijd. Ten derde, wanneer je thuiswerkt hoef je niet in je pauze je lunch nog klaar te maken. Je kan lekker doorwerken tot de bezorger aanbelt. Zo maak je optimaal gebruik van je pauze en kan je echt even tijd voor jezelf nemen. Plan een moment met je collega’s om eens uitgebreid te lunchen. Je zou bijvoorbeeld iedere vrijdag belegde broodjes kunnen bestellen om gezamenlijk de week af te sluiten. Naast al die lekkere broodjes kan je ook nog borrelhapjes bestellen voor de VrijMiBo. Dit pakket bestaat uit mini saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, kaasbroodjes en frikandelbroodjes. 

Lokale cateraars

Doordat er een samenwerking is met lokale cateraars wordt jouw lunch altijd vers bereid en op tijd bezorgd. Zo makkelijk heb je lunch nog nooit besteld. Je kiest je locatie, wat je wil eten en je laat de lunch bezorgen op het tijdstip dat het beste uitkomt. Wist je dat de lunch zelfs al binnen één uur na bestellen op jouw tafel kan staan? Benieuwd naar de belegde broodjes bij jou in de buurt? Bekijk dan in welke steden jij een heerlijke lunch kan bestellen! Naast een heerlijke lunch kan je ook nog genieten van een brunch, high tea en zoete lekkernijen, genoeg keuze dus!