Wistjij
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren Kempen boven Antwerpen

De Antwerpse Kempen zijn niet alleen bekend om hun sappig dialect, het is ook een prachtige streek. Een ballonvaart Kempen en je bent verkocht, dat geven we je op een briefje. Noord Antwerpen, dat is groen, leuke dorpjes en prachtige stromen die door het landschap meanderen. Een ballonvaart Kempen zorgt voor ontspanning, laat je de streek op een hele nieuwe manier ontdekken en is een fantastische ervaring. Bovendien is een ballonvaart Kempen helemaal niet duur en kan het eigenlijk zowat gelijk wanneer. Contact opnemen met C-Air Ballonvaarten, een datum prikken en voor je het weet hang je in de lucht.

Ballonvaart Kempen op een unieke manier

C-Air Ballonvaarten is al een tijdje dé referentie op het vlak van ballonvluchten. Ze zijn uit het Waasland, maar ook in Antwerpen voelen ze zich thuis. De ervaren piloten van dit bedrijf nemen je mee op sleeptouw en laten je kennismaken met een ballonvaart Kempen. De ideale manier om je favoriete streek eens op een unieke manier te bewonderen. Een ballonvaart Kempen kun je als een romantisch uitje beschouwen, maar net zo goed maak je er een uitstap met de familie van. Ballonvaren is fijn voor iedereen.

 

Dorpen ontdekken tijdens ballonvaart Antwerpen

Een ballonvaart Kempen bestaat uit ongeveer een uurtje vliegen, maar het totale concept houdt veel meer in. Zo kan je voordien samen met de piloot aan de slag om de luchtballon waarmee je boven de Antwerpen gaat vliegen, helemaal op te tuigen. In geen tijd stomen jullie de luchtballon klaar en kom je alles te weten over de materie.

Zo is een vluchtje met de ballon niet enkel leuk, maar ook leerrijk. Eens de ballon klaar is en uitgebreid gecontroleerd is, is het effectief tijd voor je ballonvaart Kempen. Een sensatie die zoals aangegeven ongeveer een uurtje in beslag neemt. Dorpjes als Arendonk, Beerse en Vosselaar schuiven onder je door, maar de kans dat je Turnhout en Herentals ziet is ook groot. Hoog in de lucht geniet je optimaal van deze streek en is het puur genieten.

 

Een balloncertificaat als aandenken

Eens terug met de voetjes op de grond is de beleving nog niet afgelopen. Er is nog tijd voor een hapje en een drankje en je krijgt een balloncertificaat. Een aandenken aan je ballonvlucht over Antwerpen. Je kan dit netjes aan de muur hangen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vooral de kids zijn hier heel blij mee en koesteren dit certificaat als was het goud. Meer weten over ballonvaren boven de Kempen? Contacteer C-Air en kies voor het luchtruim!

https://www.cair-ballonvaart.be