Wistjij
Image default
Toerisme

Kies voor een rondvaart in Amsterdam mét sfeer

Als u een leuk uitje zoekt om samen met uw familie, collega’s en vrienden te ondernemen, dan baat het om een rondvaart in Amsterdam te bezoeken. Met een rondvaart ziet u Amsterdam eens vanuit een ander perspectief. De mooie grachten zorgen voor een sfeervolle achtergrond terwijl u geniet van een gezellig samenzijn en lekker eten en drinken. U kunt een rondvaart in Amsterdam boeken bij Rederij ’t Smidtje. Deze rederij verhuurt verschillende boten om een leuke rondtocht door de hoofdstad te maken met veel gezelligheid. Deze boten varen volledig elektrisch, wat betekent dat u kiest voor een duurzame rondvaart en die bovendien stil is. Zo kunt u elkaar veel beter verstaan en meer genieten van de rondvaart in Amsterdam.

De diverse arrangementen voor een boottocht

U kunt kiezen uit diverse arrangementen bij Rederij ’t Smidtje voor een rondvaart door Amsterdam. Zo kunt u de boottocht combineren met een gezellige borrel en genieten van lekkere wijn met heerlijke borrelhapjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een diner arrangement te boeken om te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u door het hart van de hoofdstad vaart. Het is mogelijk om een vergaderarrangement te boeken zodat u eens een keer in een andere omgeving vergadert. Hierdoor ontstaan frisse ideeën die u op kantoor nooit zult bedenken. Het is daarnaast ook fijn om werk en genieten met elkaar te combineren. Dat is ideaal, toch?

Kies voor een fijne rondvaart

Er zijn meer dan 50 op- en afstappunten die verspreid zijn door heel Amsterdam. Zo is er altijd wel een opstandpunt dicht bij u waar u kunt beginnen aan de rondvaart. Woont u niet in Amsterdam? Dan kunt u kiezen voor een opstappunt dat gemakkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn eindeloze mogelijkheden wanneer u een rondvaart arrangement boekt bij dit bedrijf.

https://smidtje.nl/