Wistjij
Image default
Woningen

De mogelijkheden van een op maat gemaakte tv wand

Een tv wand op maat, dat klinkt natuurlijk geweldig en dat is het ook! Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat het er ontzettend mooi en stijlvol uitziet. Daarnaast is het binnen enkele dagen geplaatst. Wij vertellen je iets meer over de voordelen en natuurlijk ook over de mogelijkheden van een op maat gemaakte tv wand.

– Het ziet er ontzettend strak, mooi en stijlvol uit.

– Het is betaalbaar, je bent dus niet in een keer heel veel geld kwijt.

– De tv wand wordt op maat gemaakt en is dus perfect voor in iedere woning.

– Je hebt zelf de keuze om inbreng te geven aan het design.

– De mogelijkheden zijn eindeloos, je hebt ontzettend veel keuze.

De mogelijkheden

Oké, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat zijn deze dan precies. Hier vertellen we je graag iets meer over. Je hebt zelf namelijk heel veel ruimte voor eigen inbreng. Het is hierdoor extra uniek!

De materialen

De materialen van een tv wand zorgen ervoor dat het helemaal perfect aansluit op je wensen en behoeften. Je kunt namelijk dezelfde materialen gebruiken als in de rest van je woning. Of je het nu geverfd, behangen of met tegels wilt, het is allemaal mogelijk. Ook de betonlook ziet er heel mooi uit. 

Een haard in de wand

Verder is het ook heel gaaf om een haard in je tv wand te laten plaatsen. Als je wilt gaan voor een luxe en warme uitstraling is dit echt de perfecte optie. Het zal je hele woonkamer omtoveren tot een prachtige ruimte waar iedereen jaloers op is!

Zelf ontwerpen 

Vooraf wordt er natuurlijk altijd een ontwerp gemaakt voor je tv wand. Het leuke hiervan is dat je zelf een hoop ruimte hebt voor eigen inbreng. Bepaalde materialen, opties, vormen en kleuren kun je dus helemaal zelf aangeven. Een uniek design dus dat voor iedereen anders is.