Wistjij
Auto’s en Motoren

Autoleningen vergelijken

Door de opkomst van het internet bieden heel veel aanbieders de mogelijkheid om via het internet een auto lening af te sluiten. Naast dat u een lening kunt afsluiten bij de bank kunt u kiezen voor een dochterbedrijf van de bank of voor een lening zonder bank.

 

Autolening bij de bank

Van oudsher ga je voor een lening naar de bank. Deze manier van lening wordt ook het meest gebruikt. Er zijn ook steeds meer onderdelen van banken die zich specialiseren op het bieden van een autolening of een andere soort lening, zoals Freo dat onderdeel is van de Rabobank. Via tools op het internet is het makkelijk om banken en hun dochtermaatschappijen te vergelijken om zo op een zo gunstig mogelijke lening uit te komen voor uw auto.

 

Autolening zonder bank

Door de opkomst van het internet hebben particulieren aanbieders ook de mogelijkheid gekregen om hun geld aan te bieden voor een lening. Wanneer u besluit een persoonlijke lening af te sluiten voor uw auto zult u bij het afsluiten hiervan bij een lening zonder bank sneller het geld op uw rekening hebben staan en zal de aanvraagprocedure u minder werk kosten. Het geld lenen zonder bank wordt gezien als de toekomst van het lenen op het gebied van kleine korte autoleningen.

 

Waar moet u op letten

Let bij het vergelijken van autoleningen naar de looptijd, rente en voorwaarden van de lening. Kijk naar wat u maandelijks kunt missen en hou rekening met de rente die u uiteindelijk extra zult moeten betalen bovenop het aflossingsbedrag. Daarnaast zijn er per aanbieders verschillende voorwaarden op het gebied van bijvoorbeeld het boetevrij aflossen, dit zal bij de ene aanbieders mogelijk kunnen zijn en zal het bij een andere aanbieder een boete opleveren. Let dus naast de rentevoet ook op de andere factoren.

Wilt u zelf autoleningen vergelijken? Bezoek dan Geldlenenzonderbank.net

Autoleningen vergelijken