Wistjij
Image default
Auto’s en Motoren

Wat zijn de voordelen van een Easee Home laadpaal?

Een Easee thuislaadstation voor elektrische voertuigen biedt vele voordelen die het een uitstekende keuze maken voor EV-eigenaars. Het belangrijkste voordeel is misschien wel de gemaksfactor. Met een Easee Home laadpaal kunt u uw EV rechtstreeks opladen via het stopcontact bij u thuis – wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een openbaar oplaadstation wanneer u bijna geen stroom meer hebt.

Een ander groot voordeel is dat Easee Home laders veel sneller zijn dan standaard Level 1 of Level 2 EVSE’s (elektrische voertuigvoorzieningsapparatuur). De meeste Level 1- en Level 2-laders hebben meerdere uren nodig om een EV-batterij volledig op te laden, maar een Easee Home-lader kan dit in slechts 30 minuten – wat betekent dat u veel sneller weer op weg kunt.

Ten slotte zijn Easee Home-laders veel betaalbaarder dan veel andere thuislaadoplossingen op de markt. In feite zijn ze vaak minder dan de helft van de prijs van vergelijkbare producten. Dit maakt ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige manier om te besparen op uw EV eigendomskosten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, handige en betaalbare thuislaadoplossing voor uw elektrische auto, dan is een Easee thuislader een uitstekende optie om te overwegen.

Dynamisch laden met Easee Home

Als u zonnepanelen hebt of een zwaar belast elektriciteitsnetwerk, is load balancing een geweldige manier om optimaal laden te garanderen zonder negatieve gevolgen. Easee Home is voorbereid op load balancing, zodat het laadpunt voortdurend meet hoeveel stroom er beschikbaar is en die informatie kan gebruiken om uw elektrische auto optimaal op te laden. Dit betekent meer comfort en geen doorslaande zekeringen.

Meerdere auto’s tegelijkertijd opladen

Als u meerdere auto’s tegelijk wilt opladen, is de Easee Home met slim opladen de juiste keuze. Met dit systeem kunnen oplaadstations met elkaar communiceren en bepalen hoeveel spanning aan elk station moet worden geleverd. Dit resulteert in snel en optimaal opladen voor alle auto’s, terwijl ook het stroomnetwerk in balans blijft. Naast de Easee Home laadpalen, zijn er ook dubbele laadpalen in het assortiment van Accu-machine.nl.

Ontdek ons veelzijdige aanbod op Accu-machines.nl
Als u op zoek bent naar een oplader voor elektrische auto’s die aan uw steeds veranderende behoeften kan voldoen, hoeft u niet verder te kijken dan de Easee Home. Deze lader is ontworpen om het optimale laadstation te zijn voor elke situatie, of u nu zonnepanelen hebt geïnstalleerd of uw hele elektriciteitsnetwerk thuis slim wilt maken. Bovendien is hij klaar voor de toekomst, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u achterblijft.

U vindt de Easee Home in onze webshop. Aarzel niet en haal er vandaag nog een op en zorg ervoor dat uw elektrische auto altijd opgeladen en klaar voor vertrek is.

https://www.accu-machine.nl/easee-home-laadpaal-37kw-tot-22kw.html