Wistjij
Dienstverlening

Opa en oma 50 jaar getrouwd

Binnenkort zijn mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. En dan kan ik als kleinkind natuurlijk wel heel saai een kaartje geven, maar eigenlijk wil ik iets originelers, iets creatievers! Daarom ben ik gaan Googelen. En al gauw vond ik iets heel leuks. Namelijk een eigen glossy! Op die manier maak je je eigen tijdschrift. Dit is natuurlijk hartstikke persoonlijk! Met leuke foto’s erin en mooie verhalen die ook zij nooit meer zullen vergeten.

Tijdschrift 50 jaar getrouwd

Ik ben dus met een 50 jaar getrouwd tijdschrift gestart. Dit samen met mijn nichtje en neefje, twee andere kleinkinderen van het stel die dus 50 jaar getrouwd zijn. Mijn nichtje en neefje hebben allerlei foto’s verzameld en die meegenomen naar mij toe, om ook te kunnen gebruiken in het tijdschrift. Na een account aangemaakt te hebben, zijn we gestart met het ontwerpen. De meest leuke foto’s kwamen voorbij en het begon al heel erg mooi te worden!

Vervolgens leek het ons leuk dat ieder kleinkind een eigen pagina krijgt om zijn of haar verhaal op te doen. Er zijn namelijk nog veel meer kleinkinderen! En ook zij reageerden er positief op, nadat wij hen hadden benaderd met het idee. Toen het ontwerp dus af was, hebben wij de aangeleverd inhoud geplaatst. Het zag er erg leuk en creatief uit. En wij konden niet wachten met het geven van deze leuke glossy!

De trouwdag

Precies 50 jaar geleden dat ze getrouwd zijn, was het feest. En vervolgens hebben wij namens alle kleinkinderen het tijdschrift aan ze gegeven. Ze vonden het hartstikke leuk! Direct gingen ze er doorheen bladeren om de verhalen te lezen en de foto’s te bekijken. Nogmaals gaven ze aan er heel erg blij mee te zijn en dat ze binnenkort het tijdschrift uitvoerig zouden gaan doorlezen.

 

Opa en oma 50 jaar getrouwd