Wistjij
Image default
Bedrijven

Wist jij dat bitvavo de goedkoopste crypto exchange van NL is?

Geldtransacties op platformen zoals Bitvavo kosten geld. Wat je moet betalen, hangt van verschillende factoren af. Bovendien verschilt het per platform. Wil je het slim aanpakken? Kies dan voor een platform dat goed, gebruiksvriendelijk, zo veilig mogelijk en ook nog eens goedkoop is.

Bitvavo geavanceerd uitleg

Bitvavo is de goedkoopste crypto exchange in Nederland. Bij Bitvavo wordt de hoogte van de handelskosten gebaseerd op de tier waarop jij zit. Dat is zeg maar de staffelkorting die jou is toebedeeld. Daarnaast hangen de kosten af van de het type orders die je uitvoert.

Wat kost Bitvavo dan? Handelskosten zijn bij Bitvavo dus op basis van handelsvolume. De stortingskosten hangt af van de betalingsmethode. SEPA-overschrijvingen zijn gratis. IDEAL is tot een volume van 10.000 euro ook gratis. Voor altijd de meest actuele kosten op een rijtje, moet je natuurlijk kijken op de site van Bitvavo zelf, op de pagina over de vergoedingen (fees). Ten slotte zijn er ook nog opnamekosten. De kosten voor opnames zijn afhankelijk van de blockchain-congestie.

Een blockchain-cogestie? Dat is een vertraging in de transactie. Een ophoping, dat is de letterlijke vertaling van cogestie. Gelukkig komen daar nu wel steeds meer oplossingen voor.

Check de link: Bitvavo geavanceerde uitleg voor als je meer over Bitvavo wilt weten. Handel in crypto valuta is namelijk wel net even anders dan ‘normaal beleggen’. Het verschil is namelijk onder andere dat de handel in crypto valuta veel grilliger verloopt.

Echte Bitvavo reviews

Hoe weet je nu echt of Bitvavo alle verwachtingen waarmaakt? Check dan de echte Bitvavo reviews. Hier lees je hoe mensen het platform ervaren en wat zij aan positieve en negatieve punten benoemen. Het zal je direct opvallen dat Bitvavo het er, erg goed vanaf brengt. Tip voor veilig beleggen? Zorg dan ook voor een hardware wallet voor crypto. Zo werk je namelijk nog veiliger, want goedkoop is fijn, maar als je gehackt wordt ben je anders wel alles kwijt.

Kortom? Bitvavo is niet alleen het goedkoopste handelsplatform voor crypto, het is ook een goed en gebruiksvriendelijk platform. Ook erg fijn voor beginners. Daarnaast is Bitvavo ook een platform dat veiligheid serieus neemt. Dat is fijn, zeker als je ook nog met een hardware wallet werkt.

https://www.bitvavoreview.net