Wistjij
Image default
Bedrijven

Wist jij dat je crypto niet 100% veilig zijn op een exchange?

Heerlijk aan het dromen over veel geld verdienen met bitcoins? Dromen is mooi natuurlijk, maar wees ook wakker. Het is namelijk ook mogelijk om veel geld te verliezen. En, niet alleen geld verliezen door slechte deals, maar ook door bijvoorbeeld te zijn gehackt.

Ben je al actief op een handelsplatform voor bitcoins? Of ben je van plan het te gaan doen? Kies dan het juiste handelsplatform. Als je namelijk denkt dat crypto 100% veilig is op een exchange, dan kun je behoorlijk bedrogen uitkomen. Wil jij weten hoe je zo veilig mogelijk in bitcoins kunt handelen? Lees dan gerust verder.

Crypto exchange reviews

Als je kijkt naar crypto exchange reviews dan zie je ook wat gebruikers als veilig ervaren. Dat is natuurlijk relevante informatie. Want, elke platform kan zichzelf aanprijzen, maar gebruikerservaringen vertellen vaak al snel meer. Bekijk dus die reviews.

Al snel ga je bij de reviews zien dat Bitvavo bijvoorbeeld een betrouwbaar platform is dat ook bijzonder toegankelijk is voor beginners. Wat ook fijn is dat dit platform Nederlands is en ook Nederlandstalig. Zelfs de klantenservice biedt Nederlandstalig hulp. Het voordeel is dat de communicatie toch een heel stuk soepeler verloopt dan vaak in het Engels het geval is.

Hardware wallet kopen

Wat is een hardware wallet? Met een hardware wallet combineer je het veilige van een offline wallet met het fijne gemak van een wallet online. Dat is een USB-apparaat speciaal om onder andere Bitcoins extra veilig op te slaan. Behalve Bitcoins kun je er ook bijvoorbeeld andere cryptocurrencies mee opslaan zoals Ethereum. Wil je een hardware wallet kopen? Heel verstandig.

Wist je namelijk dat tijdens de MT GOX hack. Bij deze hack zijn meer dan een honderd miljoen euro aan cryptomunten door hackers ontfutseld. Zo kun je dus held op de beurs hebben staan en toch kunnen fluiten naar jouw geld. Had je een eigen wallet gehad gebruikt, dan was dat niet gebeurd.

Kortom? Kies het juiste platform en zorg voor een hardware wallet, dan is jouw geld al een stuk veiliger.

https://www.bitcoinstart.nl/crypto-hardware-wallet-kopen/