Wistjij
Image default
Bedrijven

Welke software is nodig voor een uitzendbureau?

Goede software voor uw uitzendbureau bespaart u veel tijd, en tijd is geld. De beste software helpt u om alle processen binnen uw eigen bedrijf op orde te brengen en deze volledig te optimaliseren. Ook bent u in staat unieke talenten op de werkvloer voor de ogen van de concurrent ‘weg te kapen’. Software voor uw uitzendbureau is een absolute noodzaak voor iedereen die in de 21ste eeuw het hoofd boven water wil houden. De software heeft tot doel recruiters, intercedenten en detacheerders een helder overzicht te geven van het – al dan niet verborgen – talent dat zich op de arbeidsmarkt ophoudt. Met behulp van de software worden unieke talenten en skills gezocht die precies aansluiten bij uw bedrijfsvisie en specifieke vacature. Kortom: win-win.

Het beste en deskundigste systeem

Bent u op zoek naar de beste, meest unieke software voor uw uitzendbureau? Zoekt u een adequaat middel om klantgegevens binnen uw systeem te optimaliseren? Een CRM-systeem (Customer Relationship Managementsysteem) is wat u nodig heeft. Een CRM-systeem stelt u in staat de (bestaande) klantgegevens optimaal in te zetten om uw ambities waar te maken. Het CRM-systeem maakt van optimalisatie een feit en stelt u in staat sales en management specifiek af te richten op uw targets en ambities. Daarnaast stemt u uw klantgegevens af op social mediagebruik.

Waarom kiezen voor een ATS-systeem

Denkt u aan de beste software voor uw uitzendbureau, dan denkt u aan ATS-systemen. Een ATS is een Applicant Tracking System. Dit systeem helpt u in een handomdraai een accurate kandidatenlijst te maken voor openstaande vacatures. Applicants zijn, uiteraard, sollicitanten. Het ATS systeem helpt u ook zelf naar talent op te gaan. U bent niet louter afhankelijk van sollicitanten die naar u toe komen, maar u zoekt werkzoekenden en geïnteresseerden zelf op. Het recruitment systeem van Carerix brengt alle relevante gegevens voor u samen. Ontdek daarom wat deze specialist voor u kan betekenen!

https://carerix.com/