Wistjij
Image default
Winkelen

Nicotine zakjes kopen

Goedkoop Nicotinezakjes kopen
Snel, veilig en goedkoop nicotinezakjes kopen doen je bij Snusalert.com

Snus kopen met korting

Zoek niet verder, de beste snus aanbiedingen vind je bij Snusalert.com
We hebben regelmatig leuke combo deals en aanbiedingen hier vind je de beste producten voor de laagste prijs.

De voordelen van Snus

Waarom zou ik snus kopen en wat zijn de voordelen? Dat leggen we hieronder graag aan je uit. 

Smaken Snus kopen
Snus is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Het aanbod van de snus tabakzakjes is per merk verschillend. Zo heeft het merk LYFT wel 10 verschillende varianten. Maar ook qua sterkte heb je veel keuze, zo zijn er bijvoorbeeld ligt varianten te koop van de snus tabakzakjes maar natuurlijk ook de gewone varianten. Maar niet alleen LYFT snus heeft deze verschillende varianten. Dit geld ook voor de merken KILLA, ZYN, SKURF, ACE en nog vele andere. Zo zit er dus altijd wel een variant bij die bij jouw past.

Geen rook wel nicotine

Snus kopen is een goed alternatief voor roken, je krijgt wel je dagelijkse nicotine binnen maar je omgeving ondervind er geen hinder van dus ook op plekken waar je niet mag roken kun je wel genieten van snus nicotine zakjes. De snus nicotine zakjes zijn heel bekend in Zweden en Noorwegen en gaan in de toekomst misschien wel de sigaret vervangen.

Mag ik snus kopen in Nederland?
Zweedse snus kopen en gebruiken in Nederland is volledige legaal. Wel mogen de producten in Nederland geen tabak bevatten, daarom vind je in onze webshop ook alleen tabaksvrije snus producten. Tabakhoudende snus kopen mag alleen in Zweden.

Snus is goedkoop

Nog een voordeel van snus kopen, het is een stuk goedkoper dan sigaretten roken. Als Roker ben je elke maand een hoop geld kwijt, als snus gaat kopen zal je dus geld besparen.

Hoe werkt snus

Snus wordt gewoonlijk achter de bovenlip gestopt zodat de nicotine door het slijmvlies gedurende enkele minuten tot meerdere uren wordt opgenomen. Zonder verbrandingsproces, zonder rook en zonder dat andere mensen ook maar enige hinder of stank van hebben. Je kunt Zweedse snus dus gewoon overal gebruiken.

 

https://snusalert.com/