Wistjij
Image default
Bedrijven

Weet jij hoe goede voornemens wel lukken?

Wil jij een betere conditie, stoppen met roken of afvallen? Grote kans dat je op één van de drie mogelijkheden ja zegt. Soms denk je dat je er alles aan hebt gedaan en dat het bij jou gewoon niet werkt. De vraag is alleen, waarom lukt het sommige andere mensen dan wel? Wil jij weten hoe jouw voornemen wel gaat lukken? Lees dan verder.

Motivatie

Waar het vaak mis gaat, is de motivatie. Waarom wil jij een betere conditie, stoppen met roken of afvallen? Wil je dat jouw voornemen lukt? Dan moet jouw motivatie groot genoeg zijn. Als je dus weten wil waarom jij echt wil afvallen, dan moet je diep graven. Dan helpt het als je jezelf continue dezelfde vraag stelt.

Hoe je dat doet? Dat doe je door jezelf te vragen: waarom wil je een betere conditie? Vervolgens geef je daar antwoord op. Dan zeg je bijvoorbeeld ‘omdat ik gezonder wil zijn’. Daarna vraag je weer aan jezelf waarom je gezonder wil zijn. Dit herhaal je vervolgens twintig keer. Waarom dit zo belangrijk is? Op deze manier zoek je de diepte op. Uiteindelijk vind je jouw echte waarom, jouw echte motivatie. Als je dat op de moeilijke momenten kunt oproepen, dan heb je een ijzersterk gereedschap, voor een succesvol resultaat.

Halfslachtige aanpak

Een halfslachtige aanpak zorgt ook voor halfslachtig succes. Wil jij jezelf een nieuwe gewoonte eigen maken? Dan moet je er vol voor gaan. Dat betekent ook dat je moet ontdekken waarom je iets maar halfslachtig doet. Wat houdt je tegen?

Personal trainer Hengelo of een online trainer

Zowel het opzoek gaan naar jouw motivatie als het ontdekken van jouw drempels, is moeilijk in jouw eentje. Jij hebt namelijk altijd een blinde vlek. Dat is niet erg, iedereen heeft een blinde vlek. Alleen met een coach, een personal trainer Hengelo of elders en een online trainer krijg je wel inzicht in jouw motivatie en drempels. Wil jij dus dit keer wel slagen met jouw voornemen? Doe het dan eens anders en kies voor een coach, een personal trainer Hengelo of een online trainer.

http://www.fitintwente.nl/online-personal-trainer/