Wistjij
Image default
Auto’s en Motoren

Rijlessen Den Haag

Voor iedereen die rijlessen in Den Haag wilt volgen, wil ik graag een speciale rijschool in de spotlights zetten. Het is een rijschool met vele jaren ervaring, vakbekwame rij instructeurs, hoog CBR slagingspercentage, luxe rijles auto’s, goedkope rijlessen en voordelige rijles pakketten. We gaan het is hebben over Rijschool Den Haag voor diegenen die hun rijbewijs a of rijbewijs b wilt halen. 

 

Examengerichte rijlessen

Wat is en examengerichte rijles? Dat wil zeggen dat de rijlessen zodanig verlopen, dat het praktijkexamen als een herhaling zal aanvoelen van de rijlessen. Je rijdt vooral op de examenroutes van het CBR. Hierbij worden ook de bijzondere verrichtingen geoefend die voorkomen tijdens het CBR praktijkexamen en natuurlijk de vragen die de examinator stelt tijdens het examen. Zo wordt je op een unieke manier klaargemaakt en is de kans groter om te kunnen slagen.

 

Rijbewijs spoedcursus

Kan je niet wachten tot je je autorijbewijs (b rijbewijs) of motorrijbewijs (a rijbewijs) gaat halen? Dan kan je het beste een snelcursus rijbewijs volgen. Bij een spoedcursus rijbewijs wordt je in een zeer korte tijd klaargemaakt voor het examen. 

 

Rijlessen pakket

De rijschool geeft eenmalig een gratis proefles weg. Tijdens de proefles kan je kennismaken met je vaste rijinstructeur. De instructeur kijkt ook gelijk hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Als je na de rijles besluit om bij deze rijschool te blijven, kun je een  voordelige rijles pakket kiezen dat aansluit op jouw tempo en budget. Ook doen ze niet moeilijk over en kun je het in termijnen betalen.

Lesauto

Wat je niet veel (of zelfs eigenlijk niet) tegen zult komen, zijn dure, luxueuze rijles auto’s. Bij Rijschool Den Haag kun je dat wel terugzien. Je kunt rijden in dikke vette auto’s waarmee je kunt pronken bij je klasgenoten of collega’s. Je kunt zelfs opgehaald worden van locatie A en afgezet worden op locatie B voor je rijles. De auto’s waarmee er rijlessen worden gegeven zijn: Jaguar, Range Rover, Mercedes, Volvo en Volkswagen. Kun je je al voorstellen dat een dikke Range voor de schooldeur wacht om jou op te halen? Al je klasgenoten zien je voor de school instappen in een Range en achter het stuur kruipen en wegrijden. Dat is toch iets wat ze niet elke dag zien.

Wat kost een rijles bij Rijschool Den Haag?

De kosten zijn bij iedere rijschool anders. Rijschool Den Haag hanteert gemiddeld lagere  prijzen dan de concurrenten. De kosten verschillen uiteraard per pakket en voor welke categorie rijbewijs je rijlessen wilt volgen. Je kunt het beste zelf de website van de rijschool bezoeken en contact opnemen met de rijschool.

 

https://www.turbodrive.nl/rijschool-den-haag/