Wistjij
Image default
Tuin en buitenleven

Voorjaars tuininspiratie

Hoort u de vogels al? Het wordt weer iets langer licht in de avond en in de ochtend. Dit betekent dat de winter langzaam plaatst maakt voor warme weersinvloeden. Het voorjaar komt er aan en dat geeft ons de ruimte om weer de winterse kleuren te gaan vervangen voor de voorjaars kleuren. Dat betekent wel om met het voorjaar de felle mooi en gezellige tuinen te hebben dat er nu al een plan gemaakt moet worden om de frisse voorjaarstuin te realiseren. Om de tuin een warme aankleding te geven helpen de tuinhuizen van douglas hout om het warme gevoel te behouden in de tuin. De combinatie van een tuinhuisje met veranda doet nog meer met het gevoel van de tuin. Kom eens langs bij houthandel in Roosendaal  en ontdek alle voorjaars ideeën voor uw tuin.

Ontdek de houthandel in Roosendaal

Met de eerste zonnestralen krijgen we weer energie om lekker naar buiten te gaan en ook de tuin weer een opfrisbeurt te geven. Kom daarom eens langs bij tuinhoutcentrum de Oude Stee. Naast tuinhout heeft het centrum vele tuin ideeën en producten om uw tuin warm en fris te maken voor verschillende seizoenen. Ontdek bijvoorbeeld eens tuinhuizen van Douglas hout  De verschillen soorten hout zijn er in verschillende vormen en maten. Het team helpt u graag vakkundig op weg om u te voorzien van het beste hout. Een van de tips is te werken met beste douglas hout in Roosendaal.

Tuin haarden en blokhutten inspiratie

Naast de basis onderdelen in de tuin kunt u bij tuinhoutcentrum de Oude Stee terecht voor velen tuin accessoires. Zo treft u de nieuwe tuinmeubelen, tuinhaarden, blokhutten andere tuin accessoires in de showroom in het tuincentrum. Het team helpt u graag verder met vragen over hoe u uw tuin gereed krijgt voor het voorjaar en welke stappen u dan het beste kunt zetten.

 

https://www.deoudestee.nl/