Wistjij
Image default
Tuin en buitenleven

Van bestrating tot gazon aanleggen – Egalisee bestratingen

Woont u in Etten-Leur en zoekt u een bedrijf dat de bestrating kan verzorgen? De bestrating in Etten-Leur kunt u uitstekend laten regelen door Egalisee Bestratingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van (sier)bestrating. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van een oprit, tuinpad of terras. Voor de bestrating kunt u uit diverse tegel- en steensoorten kiezen. Zoals betonsteen, hardsteen, kinderkopjes, schellevis of keramische tegels.

Oprit laten aanleggen

Als u een oprit wilt laten aanleggen, maar geen steen- of tegelsoort wil gebruiken? Dan kunt u ook kiezen voor een halfverharding. Dit kan bestaan uit boomschors, split, grint of houtsnippers. Ook ander soortige halfverhardingen kunnen ze voor u verzorgen, zoals dolomiet of gralux. Wat onder meer voor jeu de boules banen wordt gebruikt. Net wat uw voorkeur heeft. De aanleg van een oprit wordt op de volgende manier uitgevoerd. Allereerst wordt de grond afgegraven. Daarna wordt er een laag puin gestort. Vervolgens wordt er een anti worteldoek neergelegd om wortelgroei te belemmeren. Als laatste wordt ter afwerking split overheen gelegd. Bij een oprit die veelvuldig wordt gebruikt of waar zwaar vervoer overheen komt, leggen de medewerkers eerst antiworteldoek, daarna grasraattegels van beton of kunststof, en vervolgens split.

Tuin mogelijkheden

Naast bestrating kunnen de medewerkers van Egalisee Bestratingen ook andere tuinwerkzaamheden verzorgen. Een gazon aanleggen in Breda behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen uit echt gras of kunstgras. Heeft u een grote tuin? Dan kunnen er zogenaamde biglabs worden gelegd. Dit zijn lange en brede grasmatten die met een kar worden uitgerold. Ook een tuin laten ontwerpen kan uitgevoerd worden door Egalisee Bestratingen. Tijdens een gesprek worden uw eisen en wensen besproken. Zoals het bepalen van de beplanting, of er een terras en een tuinpad moet komen. Daarnaast wordt de aanleg van de tuin van begin tot eind door hun verzorgd.

https://www.egaliseebestratingen.nl/