Wistjij
Image default
Webdesign

Van een webshop beginnen naar online groeien

Een webshop beginnen is niet zo ingewikkeld. Je sluit een contract af bij een online webwinkel systeem zoals die van Shoptrader en je kunt aan de slag. Maar dan begint het echte werk. Je moet jouw producten op orde hebben, artikelen invoeren in het systeem, orders afhandelen en ga zo maar door. Dat is in het begin eenvoudig, maar dan ga je groeien. Kan jouw site de druk aan van veel klanten? Als jij offline gaat verlies je klanten. Denk daarom bij een webshop beginnen ook aan de webhosting, backups en andere zaken.

 

Het begint met het juiste platform

Omdat je als ondernemer je bezig wilt houden met ondernemen besteed je soms te weinig tijd aan de techniek. Dat is begrijpelijk, de techniek moet voor jou werken, niet andersom. Bij een webshop beginnen zul je daar toch rekening mee moeten houden. Als je erg technisch aangelegd bent en veel tijd tot je beschikking hebt bouw je alles zelf, maar dat is voor de meeste mensen niet de beste keuze. Zelfs niet als je technisch onderlegd bent. Een gespecialiseerd online platform zoals Shoptrader is dan veel eenvoudiger. Je kunt er direct mee aan de slag. Maar wat gebeurt er wanneer je gaat groeien? Bij een webshop beginnen moet je ook rekening houden met groei.

 

Webhosting is de sleutel tot succes

Groeien met Shoptrader is niet zo ingewikkeld. De meeste ondernemers zullen een webshop beginnen met een basispakket, als je meer functies nodig hebt, of jouw aantallen stijgen kun je upgraden. Er zijn drie abonnementen dus dat is geen bezwaar, je kunt gewoon omschakelen. De webhosting is ook erg belangrijk. Het voordeel van een online platform als Shoptrader is de combinatie met hosting. Je hoeft geen hosting pakket af te sluiten, je hoeft je geen zorgen te maken over hoge bezoekersaantallen. Vanaf het moment van jouw webshop beginnen met enkele bezoekers tot opschalen met wellicht honderdduizenden bezoekers per maand, moet de webshop op dezelfde snelheid blijven draaien. Gelukkig werkt het Shoptrader platform met hosting provider Netground die erg betrouwbaar is en goed samenwerkt met jouw shopping platform.

 

Na de webshop beginnen wil je ook groeien, zorg dat je een webshop hebt die meegroeit met jouw ambities!

Van een webshop beginnen naar online groeien