Wistjij
Webdesign

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken voor mijn bedrijf, zoiets als SiteToGo.nl. Daarvoor heb ik een webdesign bureau nodig die mij daar bij kan helpen. Ik heb geen groot budget dus ik wil graag een goedkope, maar toch wel complete website. Misschien iets met een of ander webbeheersysteem dat ik iets kan aanpassen wanneer dat nodig is, dan hoef ik ook niet telkens dat bureau in te schakelen om mij te helpen, ze hebben natuurlijk ook niet 24 uur per dag de tijd voor je. Maar om zo een bedrijf te zoeken ben je toch wel even bezig, om de juiste te vinden althans. Ik woon in Rhenen, dus ik wil graag een bedrijf waar ik terecht kan wanneer dat nodig is, dus het liefst moet die in de buurt van Rhenen zitten. In dit blogje lees je wel webdesignbureau ik heb gekozen.

 

Zoeken op goedkope website laten maken

Ik ben gaan zoeken op goedkope website laten maken, omdat dat precies is wat ik wil. Maar al vrij snel kwam ik op de website van SiteToGo uit. Zij maken voor 450 euro een complete website voor je die ook nog eens responsive is. Responsive houdt in dat de website ook voor mobiel en tablet gemaakt word. Dat je dus altijd de website kan bezoeken waar je ook bent, je hoeft dus niet te wachten tot je weer achter een laptop zit. Ook ideaal voor (potentiele) klanten dus. SiteToGo vraagt die 450 euro en daarbij een bedrag van 10 tot 30 euro per maand om alles bij te houden. Daarbij kan je een keuze maken uit het aantal pagina’s, tweets op pagina’s, aantal mailadressen etc.

 

SiteToGo

SiteToGo heeft mij goed geholpen met het maken van een website en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik wil iedereen die een goedkope, responsive website wilt die op elk toestel werkt graag SiteToGo aanbevelen voor goede service en mooie websites!

Goedkope website laten maken