Wistjij
Image default
Bedrijven

Top 5 pokersets

Ben jij opzoek naar een pokerset? Zorg er dan wel voor dat je opzoek gaat naar de een pokerset, die geschikt is voor jou kwaliteiten. Het is erg belangrijk dat je chips moet zoeken die 11,5 gram of meer wegen, gemaakt zijn van stevige materialen, en houd er rekening mee dat je niet te veel onnodige kleuren op je chips laat bedrukken. Verder moeten alle benodigdheden in de set zitten die jij van toepassing vindt. Hieronder vind je de beste pokersets:

Fat Cat:

Deze pokerset bevat alles wat jij nodig hebt om een avond lekker te pokeren. In de pokerset zitten 500 pokerchips (50 zwart, 50 groen, 100 blauw, 150 wit en 150 rood) van 11,5 gram, twee kaartspellen, big blind button, small blind button en een dealer button.

Al deze items worden geleverd in een pokerkoffer van aluminium die je heel makkelijk mee kunt nemen naar je vrienden, zonder dat je items beschadigd worden. Een bakje binnenin de koffer houdt alle items goed geordend en zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt beginnen met pokeren. De pokerset is het best te gebruiken met een aantal van 6 personen.

Claysmith Gaming:

De Claysmith Gaming pokerset is een upgrade van de Cat Fat pokerset. De pokerchips uit deze set hebben een gewicht van 13,5 gram, dus je hebt zekerheid dat je chips erg stevig zijn, en makkelijk te stapelen zijn. Deze set bevat 600 pokerchips verdeeld onder 9 verschillende chips. Elke chip heeft zijn eigen kleur, dit betekent dus dat het erg overzichtelijk is en je de bedragen makkelijk kunt onderscheiden.

Naast de pokerchips en speelkaarten bevat de Claysmith Gaming pokerset ook vijf dobbelstenen en een dealer button. Verder is de koffer volledig van aluminium en kun je de pokerset makkelijk vervoeren.

Smilejoy:

De Smilejoy pokerset is gemaakt voor de mensen die net zijn begonnen met pokeren en nog niet weten of ze willen blijven pokeren. De set is erg klein maar wel met hoge kwaliteit. De set bevat de klassiek ontworpen chips en verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, blauw, rood en wit. In de set zitten maar 200 pokerchips, met de volgende verdeling;

–        75 wit

–        50 rood

–        25 blauw

–        25 groen

–        25 zwart

Op de chips staan geen bedragen of punten, dit betekent dat je ze goed kunt gebruiken in spellen met lage en hoge inzetten. Verder bevat de set twee kaartspellen, 5 dobbelstenen en een dealerbutton. Ook deze pokerset zit weer in een aluminium koffer voor extra bescherming. Begin jij dus net met pokeren en wil jij meer ervaring opdoen? Dan is deze pokerset geschikt voor jou.

Kovot:

Het perfecte gewicht van de pokerchips uit deze set geven jou het gevoel dat je echt aan het pokeren bent. Het gewicht van een chip is namelijk 11,5 gram. In de set zitten 300 pokerchips die verdeeld zijn onder 5 verschillende kleuren; 50 zwarte, 50 rode, 50 blauwe, 50 groene en 100 witte. Het materiaal van de chip is van hard plastic, waardoor ze stevig zijn en lekker in de hand liggen. Ook zijn deze pokerchips goed te stapelen en voorkomt dus onnodige problemen. Verder bevat de set vijf dobbelstenen, twee sets speelkaarten, een big blind button, small blind button en een dealer button. Net zoals de pokersets hierboven zit de set in een koffer van aluminium. Deze set is goed te gebruiken voor professionals en voor beginners.  

Clay Pro Poker:

Deze pokerset biedt de beste ervaring aan, die mogelijk is om te leveren. Er zitten namelijk veel extra items in die niet veel in andere pokersets voorkomen. De chips die in de set zitten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van klei en voelen hierdoor authentiek aan. De set bevat 320 pokerchips.

De pokerchips hebben verschillende waardes, de waardes gaan als volgt; 1, 5, 25, 50, 100, 1000. Van de 320 chips zijn er 75 bedrukt met de waarde 1, 75 bedrukt met 5, 50 bedrukt met 25, 50 hebben de waarde 50, 25 de waarde 100, ook 25 hebben de waarde 500 en de laatste 20 chips hebben de waarde van 1000.

Op de pokerchip zit er geen dollar of euro teken op, dit geeft je de mogelijkheid om zelf te weten of je met euro’s of centen speelt. Dus speel je met een lage inzet kan een chip van 50 €0,50 waard zijn, speel je met een hoge inzet is de chip €50 waard.

De pokerset bevat naast de chips, twee kaartspellen, vijf rode dobbelstenen, small blind button, big blind button en een dealer button. Ook zit er een groene poker-, vilt- en twee snijkaarten.

Verder is de pokerkoffer niet van aluminium, maar van vinylleer en is de binnenkant gemaakt van hout in plaats van plastic. Dit zorgt voor extra bescherming, en maakt het meteen de stevigste koffer uit dit lijstje.

Ben jij echt opzoek naar de ultieme poker ervaring, maar dan thuis? Dan is dit de geschiktste pokerset die er voor jou bestaat.